Muz kabuklarını bir de böyle kullanın! Bu yöntem vazgeçilmeziniz olacak! O kabuklar aslında…

Muz kabuklarını bir de böyle kullanın! Bu yöntem vazgeçilmeziniz olacak! O kabuklar aslında…

En sevilen meyveler arasında yer alan muzun kabuğundaki faydaları da saymakla bitmiyor. Cilt problemleri üzerinde etkili olan muz kabuğunu sakın atmayın. İşte muz kabuğunun mucizevi etkisi…

Muz içerisinde yer alan sağlıklı bileşenler ile sağlıklı bir yaşam sağlayabilirsiniz. Uzun süre tok tutucu özelliği ile birlikte sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olan muz kabuğuyla da birçok fayda sağlamaktadır. Sindirim sisteminin sağlıklı bir şekilde çalışmasına etki eden muz insan sağlığı için besleyici besinler arasında yer alıyor. Kabuğunun içerisinde yer alan etkin maddeler ile birlikte cilt problemlerinize de çözüm bulabilirsiniz. Muz yedikten sonra kabuğunu sakın çöpe atmayın. İşte muz kabuğunun mucizevi etkisi…


MUZ KABUĞUNU BİR DE BÖYLE KULLANIN

Muz kabuğu içerisinde bulunan bileşenler cilt sağlığı üzerinde büyük bir etki sağlamaktadır. Cilt sağlığını korumak adına yapılabilecek yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. Muz kabuğunun cilde faydaları şu şekildedir:

muz-kabugu.jpg

Muz kabuğunu cilde sürmek siğillerin cilt yüzeyinde Yok olmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede daha sağlıklı ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Muz kabuğunu siğil tedavisi için bir hafta boyunca düzenli olarak uygulamanız gerekiyor.

muz-kabuk.jpg

Güçlü bir antioksidan kaynağı olarak karşımıza çıkan Muz kabuğu ciltteki kırışıklıkların tedavisinde de büyük bir rol almaktadır. Muz kabuğunun cilde sürülmesi ile birlikte kırışıklıkların da önüne geçebilirsiniz. Cildinize sürdüğünüz muz kabuğunu yarım saat kadar bekleterek ılık su ile yıkamanız gerekiyor.

muz.jpg

Cilt problemlerinin başında yer alan sivilce ve aknelerde ise yine muz kabuğundan yararlanabilirsiniz. Daha sağlıklı ve temiz bir görünüm elde etmek için muz kabuğunu cildinize sürebilirsiniz.

muz-kabuk-cilt.jpg​​​​​​​
Muz kabuğu cilt tedavisinin yanı sıra, dişlerin beyazlamasına da yardımcı olmaktadır. Muz kabuğunu dişlerinize sürmeniz, diş sarılığının önüne geçerken, dişlerin çok daha beyaz bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN