Popstar Mehtap'a büyük şok! 'Donuma kadar soyuldum' diyerek açıkladı: O ülkede başına gelmeyen kalmadı

Popstar Mehtap'a büyük şok! 'Donuma kadar soyuldum' diyerek açıkladı: O ülkede başına gelmeyen kalmadı

Popstar programı ile ünlenen ve daha sonrasında sosyal medyada fenomenliğe soyunan Mehtap Yılmaz, aldığı haberle yıkıldı. Konser vermek için yurt dışına çıkan Popstar Mehtap'a büyük şok! Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, 'Donuma kadar soyuldum' diyerek açıkladı. Bu kadarı da pes artık! Başına gelmeyen kalmadı.

Bir dönemin fenomen programı olan Popstar'a yarışmacı olarak katılan ve daha sonrasında ün kazanan Mehtap Yılmaz, sosyal medya paylaşımları ile gündem olmaya devam ediyor. Konser turlarına başlayan Yılmaz, yeni durağı olan Amsterdam'a gitti. Konser için hazırlıklara başlayan Popstar Mehtap'a büyük şok! Yeni bir paylaşımda bulunan Yılmaz, 'Donuma kadar soyuldum' diyerek açıkladı. Başına gelmeyen kalmadı! İşte Popstar Mehtap'ın o paylaşımı...

hjhjhjjh-13.jpg

"DONUMA KADAR SOYULDUM"

Konser vermek için Amsterdam'a giden Mehtap Yılmaz, aldığı haberle yıkıldı. Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan ve yaşadığı şeyleri anlatan şarkıcı Mehtap Yılmaz, "Donuma kadar soyuldum. Arabayı patlatmışlar, valizim, pasaportum, param, çantam, her şeyi almışlar. Amsterdam maceramın sonunda soyuldum arkadaşlar. Arabayı patlatmışlar valizim, pasaportum, param, çantam her şeyi almışlar. Şu anda üstümdekilerle kaldım. Arabayı patlatmışlar. Arabanın camını kırmışlar. Büyük camı kırmamış en azından küçük camı kırmış çok düşünceliymiş. Tutanak tutturduk Allah’ın izniyle yeniden pasaportumu çıkaracağım. Çok sinirliyim arkadaşlar. Maalesef soyulduk." ifadelerini kullandı.

b1.jpg

Kendine has tavrıları ve güçlü sesiyle dikkat çeken şarkıcı Mehtap Yılmaz seneler önce yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasına damga vurmuştu. Yarışmada birincili kazanan Şarkıcı konser vermek için gittiği Amsterdam’da hırsızların odağı oldu.

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Mehtap Yılmaz 19 Mart 1978'de Rize'de doğdu ancak çocukluğu Artvin'de geçti. Geçimsizlik yüzünden anne ve baba ayrılınca iki kardeş anneye, iki kardeş de babaya verildi. Baba yeniden evlenmeye karar verince de o iki kardeş de annelerinin yanına geldi.

Mehtap'ın müzikle tanışması çok küçük yaşlara dayanıyor. Babası bağlama çalıp şarkı söylermiş. Mehtap Yılmaz’ın hayatı bir arkadaşıyla birlikte gittiği restoranda değişti. Gittikleri restoranda ısrarlara dayanamayıp şarkı söyledi, çok beğenilince restoranın sahibinden iş teklifi aldı. O sıralarda bir yandan liseyi dışarıdan bitirmeye çalışıp bir yandan da sekreterlik yapıyordu.

kjkjkjkj-21.jpg

Aldığı teklifi geri çevirmeyen Mehtap Yılmaz, işten çıkıp restorana gitmeye başladı. Bir klavye eşliğinde şarkı söylemeye başladı. Daha sonra da Ankara'da gazino ve pavyonlarda çalışmaya başladı. 2008 Popstra’a katılması da yine bir arkadaşı sayesinde oldu. Tüm elemeleri geçen Mehtap Yılmaz, sonunda da yarışmada mücadele etmeye başladı. Sivri dili, güçlü sesi ile kısa sürede de herkesin dikkatini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN