Rapçi Sefo ameliyat oldu: Albüm iptal

Rapçi Sefo ameliyat oldu: Albüm iptal

Son dönemin popüler rapçisi 'Sefo' adıyla bilinen Seyfullah Sağır ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından ameliyata gireceğini duyuran müzisyenin paylaşımındaki "Albüm iptal" notu hayranlarını endişelendirdi. Safra kesesi ameliyatı olduğunu açıklayan şarkıcı sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

Müzik kariyerine 2018 yılında adım atan, 2021 yılında çıkardığı "Bilmem mi?" şarkısıyla şöhreti yakalayan, "Araba", "İmparator", "Isabelle" ve "Rest" gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü rapçi Seyfullah Sağır ameliyat oldu. 'Sefo' mahlasıyla tanınan şarkıcı, sosyal medya hesabından ameliyat sürecine ilişkin paylaşımlarda bulundu.

'ALBÜM İPTAL'

25 yaşındaki ünlü müzisyenin ilk olarak "Albüm iptal" notuyla yaptığı paylaşım hayranlarını endişelendirdi. Sefo, "Arkadaşlar ne oldum değil, ne olacağım diyeceksiniz. 3-4 ay önce şurada sahnedeydim, şimdi yataktayım" sözleriyle dikkat çekti.

sefo3.jpg

'SÜNNET OLDUM'

Sefo, hastane odasından "Sünnet oldum arkadaşlar. Bir sıkıntı yok, gayet iyiyim" şeklinde esprili mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan ünlü rapçi, safra kesesi ameliyatı olduğunu duyurdu.

"Safra kesesi ameliyatı oldum. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan Sefo, ameliyat sonrası hastane odasında arkadaşlarıyla konsolda oyun oynarken video paylaşarak sağlık durumunun iyi olduğu mesajını verdi.

sefo4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN