'Role giremiyor' eleştirilerine böyle isyan etti: Beni bir salın yaa! Dizisi yayından kaldırılmıştı

'Role giremiyor' eleştirilerine böyle isyan etti: Beni bir salın yaa! Dizisi yayından kaldırılmıştı

Vasat oyunculuğuyla eleştiri oklarının hedefi olan Hande Erçel'in son dizisinin apar topar yayında kaldırılması, bu eleştirileri onaylar nitelikteydi. "Hedef gösteriliyorum" diyen ünlü oyuncu, sonunda isyan etti. İşte detaylar...

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla on binlerce beğeni ve yorum alan 31 yaşındaki oyuncunun vasat oyunculuğu tartışma konusu oluyor.

DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI

Gazete Kolektif'te yer alan habere göre, son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel'in dizisi erken final yapmıştı. Oyunculuğu hiç beğenilmeyen Hande Erçel hakkında, "Hiç oynayamıyor", "Role giremiyor" gibi yorumlar yapılıyor.

OYUNCULUK YETENEĞİ TARTIŞILIYOR

Ünlü oyuncu, hakkındaki eleştirilere daha fazla dayanamadı ve isyan etti. TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalsın' programına konuşan Hande Erçel, "Oyunculuk ve özel hayatım konusunda hep hedef gösteriliyorum. Bu yüzden artık çok yoruldum, üzülüyorum. Neden hep ben? Beni artık bir salın" ifadelerini kullandı.

hande-ercel-isyan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN