Son haliyle herkesi şaşkına çeviren Kuşum Aydın canlı yayında vasiyetini açıkladı: O isimler mezarıma bile gelmesinler!

Son haliyle herkesi şaşkına çeviren Kuşum Aydın canlı yayında vasiyetini açıkladı: O isimler mezarıma bile gelmesinler!

Bir dönemin gözde isimlerinden 'Kuşum Aydın" lakaplı ünlü sanatçı Muharrem Aydın Uğurlular, katıldığı canlı yayında vasiyetini açıklarken Kuşum Aydın'ın son halini görenler ünlü sanatçıyı tanımakta zorlandı.

"Kuşum Aydın" lakabıyla tanınan bir dönemin gözde isimlerinden Muharrem Aydın Uğurlular, son haliyle herkesi şaşırtırken vasiyetini de açıkladı.

Kilo aldığı ve estetik ameliyatı olduğu gözlenen ünlü sanatçı, yıllar içinde yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olan ünlü sanatçı, açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

Kuşum Aydın kimdir kaç yaşında ve nereli? - Magazin Hayat

SON HALİYLE HERKESİ ŞAŞIRTTI

Geçirdiği sayısız estetik operasyonlarından sonra bir hayli değiştiği ve oldukça fazla kilo aldığı gözlenen Kuşum Aydın'ın son halini görenler şaştı kaldı. Yeni imajıyla 2. Sayfa’ya konuk olan Kuşum Aydın vasiyetini de açıklayarak herkesi şoke etti.

CANLI YAYINDA VASİYETİNİ AÇIKLADI

''Üç dört kişi var, 'ölürsem mezarıma gelmesinler' diye arkadaşıma vasiyet ettim. O insanlar cenazeme gelmesin abi. 3 - 4 kişi. Sahtekarlık yapıp gelipte... Ölürsem mezarıma gelmesinler. Ne gelsinler ne de ayrıca Instagram'dan falan 'çok üzgünüm' yazmasınlar. Bıraksınlar bu ayakları.''

"SEDA SAYAN, GÜLBEN ERGEN VE FATİH ÜREK OLABİLİR Mİ?"

Kuşum Aydın'ın bu açıklamaları sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları "Kuşum Aydın'ın kast ettiği kişiler Seda Sayan, Gülben Ergen ve Fatih Ürek olabilir mi?" yorumlarında bulundu.

İşte ünlü sanatçının son hali...

kuşum aydın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN