Uzi ile Mustafa Sandal arasındaki 'konser' polemiği gündem oldu

Uzi ile Mustafa Sandal arasındaki 'konser' polemiği gündem oldu

Rapçi Uzi ve şarkıcı Mustafa Sandal arasında "festivalde sahne alma sıralaması" konusunda polemik yaşandı. Uzi'nin Mustafa Sandal'a yüklendiği paylaşımı sosyal medyada tepki çekerken, Sandal da kendisine yanıt vererek "Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın. Şöyle bir tweetlere baktım da cevap vermeme gerek kalmamış, en iyi cevabı her zaman halk verir, vermiş de…" dedi.

Business Class uçuş olmadığı için, bu sene ikincisi düzenlenen Ağrı Dağı Müzik Festivali’ndeki konserine katılmadığı iddia edilen rapçi Uzi, ekonomi biletlerini kabul ettiğini ve asıl meselenin Mustafa Sandal’dan sonra çıkmak olduğunu belirttiği bir paylaşımda bulundu.

Uzi'nin sosyal medyada gündem olan paylaşımındaki “Benim önüme Mustafa Sandal’ı çıkaramazsın hele hatır gönülle, aman adam yaşlı, aman şöyle böyle diyerek asla çıkaramazsın. Sene 2023, kimin ne iş yaptığı, kimin ne kadar dinlendiği ortada. Değerli Mustafa Sandal’ı konuşsaydınız neden bu devirde hala son sahneye çıkmak istiyor diye!” sözlerine Mustafa Sandal da yanıt verdi.

MUSTAFA SANDAL: BENİ ARASAYDIN DESTEK OLURDUM

Sandal, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta şunları söyledi:

"Sevgili Uzi kardeşim. Kayıtlara geçen; senin okuduğun ve başka sanatçıların okuduğu 150 adet “hit” olmuş eserin olduğunda, Avrupa’da ödüller aldığında ve 30 yıl sonra da on binlerce kişi seni alkışladığında tekrar konuşuruz.

Şarkılarını beğeniyorum, umarım başarırsın. Şöyle bir tweetlere baktım da cevap vermeme gerek kalmamış, en iyi cevabı her zaman halk verir, vermiş de…

Bu arada beni konser öncesi arasaydın benden sonra çıkmana müsaade eder destek olurdum. Genç yetenekler başımızın tacıdır. Alkışın ve ışığın bol olsun, kariyerinde başarılar dilerim."

UZİ: SEN BENİ ARASAYDIN ÖNCE ÇIKARDIM

Sandal'ın bu sözlerin ardından rapçi Uzi şu paylaşımı yaptı:

"Sen de beni arayıp buradaki gibi samimi bir dille son sahneye çıkmak istediğini söyleseydin ben de geçmişindeki başarılarına saygı duyarak senden önce çıkabilirdim Mustafa abi.

Yaşım 25 şuana kadar global ve ülkemizin sınırlarında çok fazla başarım oldu yazmaya üşendim umarım ben de bahsettiğin başarılara ulaşırım bunun için elimden geleni yapıyorum.

30 yıl sonra geçmişimde başardıklarım ve o an elde ettiklerimle yaşamayı öğrenmek istiyorum fazlasını değil ben de seni seviyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN