Yasak Elma'nın Yıldız'ından şok karar! Eda Ece o tarihte gelin olup gidecek: Hayranları bunu bekliyordu!

Yasak Elma'nın Yıldız'ından şok karar! Eda Ece o tarihte gelin olup gidecek: Hayranları bunu bekliyordu!

Yaklaşık 4 yıldır Anadolu Efes'in sporcusu Buğrahan Tuncer ile ilişki yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece'den müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu nikah masasına oturmak için geri sayıma geçti.

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yasak Elma' adlı dizide 'Yıldız' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece'den hayranlarına müjdeli haber geldi.

FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma adlı dizide canlandırdığı 'Yıldız' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Eda Ece, nikah masasına oturmak için geri sayıma geçti.

Anadolu Efes'in sporcusu Buğrahan Tuncer ile yaklaşık 4 yıldır birliktelik yaşayan Eda Ece, sevgilisi ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ‘Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece ve Anadolu Efes sporcusu Buğrahan Tuncer’in düğün tarihi belli oldu. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Çift, 8 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN