Zeytin çekirdeğini atanlar pişman oldu! Sağlıklı yaşamın sırrı çekirdekte saklı!

Zeytin çekirdeğini atanlar pişman oldu! Sağlıklı yaşamın sırrı çekirdekte saklı!

Türk sofralarında sık sık gördüğümüz zeytin kahvaltı sofralarının da baş tacıdır. Tükettiğiniz zeytinlerin çekirdeğini çöpe atıyorsanız pişman olacaksınız. Sağlığın tüm sırrı zeytin çekirdeğinden geçiyor. İşte zeytin çekirdeğinin faydaları…

Sağlıklı bir yaşam sürmek için farklı yöntemler deneyen vatandaşlara beklenen açıklama Prof. Dr. Canan Karatay’dan geldi. Sağlıklı yaşamın sırrı çekirdekte saklı. Uzun yaşamın sırlarını paylaşan Canan Karatay, faydalı besinlerle ilgili bir açıklamaya daha imza attı. Bugüne kadar herkesin çöpe attığı o çekirdekler aslında binbir derde deva. Zeytin çekirdeğinin faydalarını Duyanlar şaştı kaldı. İşte zeytin çekirdeğinin faydaları…

ZEYTİN ÇEKİRDEKLERİNİ SAKIN ATMAYIN

Sağlık açısından faydalı olan zeytin kendisi kadar çekirdeği ile de fayda sağlıyor. Sağlıklı bir yaşam ve sağlıklı bir beden için yapılması gerekenleri açıklayan Prof. Dr. Canan Karatay, "Günde 5 ya da 6 adet zeytin çekirdeği yutarak ne başınızı ne de dişinizi ağrıtabilirsiniz." açıklamaları ile herkesi şaşkına çevirdi.

zeytin-cekirdegi.jpg
Zeytin çekirdeklerinin çöpe atılması yerine yutulması gerektiğini belirten Karatay, çekirdeklerin kötü kolesterolü düşürdüğünü aktardı. Günde 5 ya da 6 adet zeytin yedikten sonra çekirdeğinin yutulmasını tavsiye eden Karatay, sağlıklı bir yaşam için yapılması gerekenleri paylaşıyor.

cekirdek-zeytin.jpg


KOLESTEROL SORUNUNA KÖKTEN ÇÖZÜM

Hem sağlıklı hem de uzun bir yaşam için dikkat çeken açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin çekirdeğinin kötü Kolesterolü yok ettiğine söyledi. Kolesterol problemi olanların zeytin çekirdeği yutarak kolesterolünü düşürebileceğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN