Simay Bülbül kim, kaç yaşında? Simay Bülbül ne iş yapıyor? Simay Bülbül biyografisi

Simay Bülbül kim, kaç yaşında? Simay Bülbül ne iş yapıyor? Simay Bülbül biyografisi

Ülkemizin önde gelen tasarımcıları arasında yer alan Simay Bülbül, koleksiyonlarında deriye ağırlık vererek sektöre farklılık katıyor. Tasarımlarıyla gündeme gelen Bülbül'ün hayatı ise oldukça merak ediliyor. Peki, Simay Bülbül kim, kaç yaşında? İşte Simay Bülbül hakkında merak edilenler...

Birçok firmanın tasarım ve marka danışmanlığını yapan Simay Bülbül, aynı zamanda eğitim, film, dizi ve klip projelerinin de staylingini yapmaktadır. Peki, Simay Bülbül kim, aslen nereli? İşte Simay Bülbül'ün hayatı...

SİMAY BÜLBÜL KİM?

İngiltere ile Hollanda'da aldığı eğitimler sonucunda kendi vizyonunu ve tasarım çalışmalarını koleksiyonlarında birleştiren Simay Bülbül, aynı zamanda birçok firmanın da tasarım ve marka danışmanlığını yapmaktadır.

2003 Derisigner Türkiye 1.'liği olan Bülbül, tekstil ürünleri ile bütünleştirdiği koleksiyonlarında farklı tasarımları sade bir şekilde sunuyor. 2001 yılında sektöre adım atan tasarımcı, ilk defa 2007'de kendi ismi ve etiketi ile tasarım yapmıştır. Markasının kimliğini en iyi sokakların dokusuyla yansıttığını düşünen Bülbül, kendi yolunu arayan, tasarımları hisseden ve kalıplara girmeden yaşamayı seven kadınları giydirmeyi tercih ediyor.

2010 İstanbul Kültür Başkenti projelerinde ülkemizi temsil etmek için Almanya'da defile yapan tasarımcı, 2011'de Saraybosna'da yaptığı defilesinden sonra yine ülkemizi temsil ederek Kore'de Dünya fuarında Ece koleksiyonunu tanıttı.

 simay bülbül kim

2012'den bu yana moda tasarımcıları yönetim kurulu üyeliği olan Bülbül aynı zamanda Kırmızı Çocuklar Derneği kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.

Modanın yanı sıra pek çok marka için de proje tasarımı yapan Fikriperver ajansın da sahibi olan Bülbül; Perveran , Muhterif , Kskm, Kırmızı Karavan gibi markaların da kurumunda ortaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN