Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu ve CHP'li Yüksel Taşkın KARAR TV'de soruları yanıtlayacak. Canlı yayın 3 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 de başlıyor. Gündemin öne çıkan başlıkları aşağıdaki gibidir;

Seçimin son düzlüğünde vaatler değil ağır ithamlar gündemde. Türkiye 14 Mayıs'a gün sayıyor. Seçime 11 gün kaldı.

➣Kılıçdaroğlu mutfağında Babacan'ı ağırladı: Yakında şampiyonlar ligi kadrosunu göreceksiniz

➣"Hiçbir erkeğe yapılmayan ne kadar iğrençlikler varsa bana yapıldı. Anladım ki size de yapılıyor." diyen Akşener, "El ele vereceğiz ve bu harami düzenle birlikte, bizi fakirliğe mahkum eden bu ayrımcılığı; tacize, tecavüze, dayağa karşı bizi suçlayan bu zihniyeti yerle bir edeceğiz. Eğer bu harami düzeni, kadınlara karşı yapılan bu iğrençlikleri bu iğrençlikleri bitirmezsem Allah benim canımı alsın." diye konuştu.

➣Muhalefete yönelik ‘14 Mayıs darbe girişimidir’ çıkışı sonrası Erdoğan da ‘Kandil desteğiyle cumhurbaşkanı olana millet ülkeyi teslim etmez’ dedi. Sandığın meşruiyetini hedef alan açıklamalar tepki çekti. Milli iradeyi yok sayan antidemokratik yaklaşımın ‘seçim güvenliğinin rayından çıkarılması’ tehlikesine dair kaygıları artırdığı dile getirildi.

➣Mansur Yavaş'tan AK Partili Turan'ın 'seçim ikinci tura kalırsa herkesle görüşürüz' sözlerine yanıt: HDP ile görüşmenin hazırlığındalar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN