Yağmur Sarıoğlu bu yöntemle 36 kilo verdi! Diyette 16 saat kuralı: Meğer bunu yaparak dal gibi kalmış

Yağmur Sarıoğlu bu yöntemle 36 kilo verdi! Diyette 16 saat kuralı: Meğer bunu yaparak dal gibi kalmış

Ünlü futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan hayat kurtaran diyet. Sadece bu yöntemi kullanarak 36 kilo birden verdi. Diyetin en püf noktası ise 16 saat kuralı. Bunları yaparak sizlerde dal gibi kalabilirsiniz. Peki, 16 saat kuralı nedir? İşte tüm detaylar...

Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında dünyaevine giren Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sonrasında 88 kiloya kadar çıkmıştı. Şimdiki halini gören takipçileri ise gördüklerine inanamadı. Diyet sayesinde büyük miktarda kilolar veren Yağmur Sarıoğlu, dal gibi ip ince olmayı başardı. İşte yöntemi...

BU DİYETLE 38 KİLO VERDİ

Sosyal medyada verdiği kilolarla beraber viral olan Yağmur Sarıoğlu'nun diyeti ortaya çıktı. Son dönemlerde aldığı kiloları hızlıca veren Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, hamile olduğu dönemlerde 88 kiloya kadar yükselmişti. Uyguladığı diyet sayesinde 50 kiloya kadar düşen ünlü isim 38 kilo birden verdi.

0x0-1704810413605.webp

ARALIKLI ORUÇ DİYETİ

Kilo verme sürecindeki kritik nokta paylaşıldı. Yağmur Sarıoğlu'nun aralıklı oruç yöntemini tercih ettiği öğrenilirken, günde sadece iki öğün yemek yiyerek bu yöntemi gerçekleştirebilirsiniz. Kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere bu yöntemde 16 saat boyunca hiçbir şey yemeden beklemeniz gerekir. Günün geri kalan saatinde ise yemek yemekte özgürsünüz. Bu yöntemle Yağmur Sarıoğlu, 88 kilodan 38 kilo düşerek 50 kiloya kadar indi.

1564450.webp

ARALIKLI ORUÇ DİYETİ NASIL UYGULANIR?

Aralıklı oruç diyetini uygulamak iste basit görünebilir. Çeşitli yöntemleri olan esnek bir diyet olarak bilinen "Aralıklı Oruç Diyeti"nin yaygın olarak kullanım şekli şu şekildedir;

  • Günün 16 saati boyunca yemek yemeyerek günün sadece 8 saat içerisinde yemek yemeniz önerilir. Bu saatlere uyku süresi de dahildir.
  • Aralıklı Oruç Diyetine örnek verilecek olursa, saat 11.00 - 19.00 arasında yemek yemeli ve diğer saatlerde hiçbir besin tüketmemek gerekir.
  • Sıvı tüketimi bu diyetin dışında kalır, Su, çay ve kahve gibi kalorisiz içecekleri tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN