Aramızdaki caniler bulunsun! Kedilere asit döküp kaçıyorlar

Aramızdaki caniler bulunsun! Kedilere asit döküp kaçıyorlar

Eyüpsultan'da iddiaya göre bir ay önce mahalledeki kedilere asitle işkence edilmeye başlandı. Can dostlarına yapılan vahşeti anlatan hayvansever bir mahalle sakini "Beni aradılar, kedilerin perişan halde yaralı olduklarını ve ağladıklarını söylediler. Hepsinin üzerinde yanıcı maddeye bağlı sarı lekeler vardı. Derileri açılmış, yaralar oluşmuştu" diyerek bir ay önce 3 kedinin şimdi ise 6 kedinin aynı işkenceye maruz kaldığını aktardı.

Aramızdaki canilerin masum canlara yaptığı işkenceler sona ermiyor. Can dostlarının il il vahşice katledilme haberleri gelmeye devam ederken Eyüpsultan'da yaşanan ve dehşete düşüren olay için hayvanseverler 'yardım' çağrısında bulundu.

Eyüpsultan Merkez Mahallesi'nde 6 kedinin üzerinde yanıklar ve sarı lekeler görenler durumu İBB ekiplerine bildirdi. Yaralı kediler veteriner kliniğinde tedaviye alınırken, mahalledeki bir hayvansever 1 ay içinde 9 kedinin asitle yakıldığını öne sürdü. Üzerlerinde yanık bulunan kedileri gören bir kişi ise o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

7376255.jpg

'DERİLERİ AÇILMIŞ'

Mahallede yaşayan hayvansever Atilla Çevikol, "12 yıldan beri Eyüpsultan'da sokak canlılarını besliyorum. Bu olay ilk olarak 1 ay önce başladı. 3 tane kediyi üzerine yanıcı madde atılmış vaziyette gördük. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı klinikte tedaviye alındılar. 2 gün önce yine aynı vakayla karşılaştık.

7376256.jpg

Beni aradılar, kedilerin perişan halde yaralı olduklarını ve ağladıklarını söylediler. Hepsinin üzerinde yanıcı maddeye bağlı sarı lekeler vardı. Derileri açılmış, yaralar oluşmuştu. Ben zaten onları o halde görünce fenalaştım. Kediler İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından tedaviye alındı. Ancak kimse gelip şimdiye kadar bu konuyla ilgilenmedi. Karşı tarafta camiye ait güvenlik kameraları var. Biz 12 Temmuz günü sabah 6 ile 11 saatlerine ait kayıtların incelenmesini istiyoruz" dedi.

7376257.jpg

GÖRGÜ TANIĞI VAR

Çevikol, "Bir görgü tanığımız var. Bir güvenlik görevlisinin işe geldiğinde yavru kedilerin anneleriyle güzel bir şekilde uyuduklarını ancak nöbet yerine geçtiğinde kedilerin feryat ve çığlıklarını duyduğunu anlattı. Ne oldu acaba diye çıkıp baktığında ise uzun boylu birinin merdivenlerden aşağı indiğini gördüğünü kedilerin de kendilerini yerden yere vurduğunu, baktığında kedilerin üzerinde sarı leke gördüğünü, derilerinin kanayarak açılmaya başladığını söyledi.

7376258.jpg

Şu dilsiz canlıların yüzü suyu hürmetine bunu yapan caninin bulunmasını istiyoruz. Eğer yakalanmazsa bunu yapmaya devam edecek" diye konuştu.

7376259.jpg

Mahalle sakini Hayvansever Gülten Morgül ise, "Bu çok korkunç bir iddia. Hayvanlar da bizler gibi canlılar. Onların da bu dünyada yerleri var. Bunu yapanın bulunması ve cezalandırılması gerekiyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN