Polis kılığına girdi, sahte kimlik çıkarttı... Sevgilisinin 'intikamı'nı almak isterken öldürüldü

Polis kılığına girdi, sahte kimlik çıkarttı... Sevgilisinin 'intikamı'nı almak isterken öldürüldü

İstanbul’da Sebastian Aziz Çelikbaş isimli üniversite öğrencisi, uyuşturucu operasyonunda tutuklanan kız arkadaşının "intikamını" almak için, sahte polis kimliği çıkartıp, polis kılığına girdi ve ardından uyuşturucu satıcılarının peşine düştü. Ancak Çelikbaş'ın planı ayağına dolandı ve silahla vurularak hayatını kaybetti.

Şili doğumlu Türk vatandaşı Sebastian Aziz Çelikbaş’ın kız arkadaşı, iddiaya göre İstanbul’da bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak tutuklandı. Çelikbaş ise bunu duyunca ilginç bir "intikam planı" hazırladı. Polis yeleği giyip polis kimliği hazırlayan Çelikbaş, Zeytinburnu’na giderek oradaki uyuşturucu satıcılarını aramaya başladı.

Show Haber'de yer alan habere göre, telsizle gezen Çelikbaş bir uyuşturucu satıcısıyla tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüştü. 10 dakika sonra ise o kişinin arkadaşı geldi ve Çelikbaş’a peş peşe ateş etti. Olay yerine hemen polis ve ambulans ekipleri geldi. Üniversite öğrencisi olan Çelikbaş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ŞİLİ MEDYASINDA DA YER ALDI

Altı şüphelinin ise olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, Şili medyasına da haber olduğu öğrenilen olayla ilgili polis soruşturma başlattı. Polis ekipleri yaptığı çalışma sonucunda belirlediği şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN