Hatay'da kontrolden çıkan kamyon kalabalığın arasına daldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'da kontrolden çıkan kamyon kalabalığın arasına daldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hatay'da sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, asker uğurlayan kalabalığın arasına daldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Korkunç olay, Hatay’ın Antakya ilçesi ile Kırıkhan ilçesi arasındaki Topboğazı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İskenderun tarafından Antakya istikametine giden bir hafriyat kamyonunun freni patladı. Önündeki tıra çarparak yoldan çıkan kamyon ünündeki araçları sürükleyerek yolun karşısına geçti, asker uğurlama eğlencesinin ortasına daldı.

6923302.jpg

Kamyonun sürüklediği araçlar alev topuna döndü. 12 aracın hasar gördüğü olayda can kaybına ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaptı. Koca, 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 31 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Koca'nın açıklaması şöyle;

6923308.jpg

"Antakya’nın Topboğazlı mevkiinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir kamyonla otobüste yangın meydana gelmiş, 12 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3’ü ağır olmak üzere 31 vatandaşımız yaralanmıştır. Olay yerine 22 ambulans ve 3 UMKE Ekibi görevlendirilmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralıların sağlıklarına en kısa sürede kavuşmaları için elimizden geleni yapacağız. Her birine geçmiş olsun diyorum."

6923303.jpg

6923799.jpg6923793.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN