180 gol 57 asist! Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak...

180 gol 57 asist! Galatasaray'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak...

Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi amaçlayan Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın esi yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan, tarihi transfer için resmen kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Hatayspor'a 2-1 mağlup olarak bu sezon Süper Lig'de ilk yenilgisini alan Galatasaray, kış transfer sezonu için düğmeye bastı. Milli araya moralsiz giren sarı-kırmızılı takım, 11 Ocak'ta başlayacak kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'a tarihi bir transfer çalımı atmak için harekete geçti.

Bu sezon üst üst üste ikinci şampiyonluğa ulaşmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti.

Geride bıraktığımız yaz transfer döneminde kadrosuna Ziyech, Tete, Bakambu ve Zaha gibi yıldız isimleri katan Galatasaray, bu kez ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Icardi dışındaki forvet oyuncuları Bakambu ve Halil Dervişoğlu'ndan yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yeni bir golcü arayışına başladı. Devre arasında Bakambu ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, Mynet'in haberine göre Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Weghorst'u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Arjantinli golcüye alternatif olabilecek bir golcü arayışında olan Galatasaray, Weghorst için nabız yoklamaya başladı.

Galatasaray'ın 31 yaşındaki golcü futbolcu için kısa süre içerisinde resmi olarak hamle yapması ve Hollandalı golcü ile masaya oturması bekleniyor. Hollandalı yıldız geçen sezonun ilk yarısında kiralık olarak Beşiktaş formasını terletmiş ve Beşiktaş'ta 18 maçta görev almış ve takımına 9 gol 4 asistlik katkı sunmuştu.

Hollandalı golcü kış transfer sezonunda ise Beşiktaş'tan ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a imza atmış ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Futbol hayatı boyunca 469 maçta görev alan golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 180 gol 57 asiste imza attı.

Weghorst Manchester United Yolunda

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN