Cenk Tosun'dan tepki toplayan açıklama! Galatasaray'ı hedef aldı! '8-0 yenebilirdik...'

Cenk Tosun'dan tepki toplayan açıklama! Galatasaray'ı hedef aldı! '8-0 yenebilirdik...'

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, siyah-beyazlı ekibin sosyal medya platformunda kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kala Beşiktaş'ta milli golcü Cenk Tosun, siyah-beyazlı ekibin ezeli rakibi Galatasaray'ı hedef alarak tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Pazar akşamı Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta milli golcü Cenk Tosun, karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı ekibin Youtube kanalında kendisine yöneltilen sorularını yanıtladı.

Kendisine yöneltilen "En iyi oynadığın maç?" sorusunu yanıtlayan milli golcü, 2 Aralık 2017'de oynanan ve Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğü ile sona eren Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu derbi hakkında konuşan tecrübeli golcü, "Galatasaray'ı sahamızda 3-0 yendiğimiz bir derbi var. 7-0 veya 8-0 bitmesi gereken bir maçtı. En iyi oynadığım karşılaşma o diyebilirim. Hatta 2-3 tane asistimi yemişlerdi!" dedi.

Cenk Tosun'un bu açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN