Fener’de Jesus dönemi kapanıyor

Fener’de Jesus dönemi kapanıyor

Süper Lig’de Beşiktaş’a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus ile yolların ayrılması gündemde. Portekizli teknik adamın büyük maçlardaki performansı, forma adaleti ve oyun sistemi tartışma konusu olurken yönetim son kararını vermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Beşiktaş’a karşı aldığı 4-2’lik mağlubiyet yönetim ile teknik heyetin arasını açtı. Fenerbahçe yönetimi, Jorge Jesus’un takımdaki geleceğini masaya yatırdı ve tecrübeli teknik adamla yolların ayrılması ve sözleşme feshi konusu da görüşüldü.

Yönetim kurulunda tecrübeli hocayla yola devam edilmemesi görüşünün ağırlık kazandığı ve Jesus’la yola devam edilmemesi kararı çıktığı öğrenildi. Yarın Kayserispor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı sonrasında Portekizli teknik adam ve avukatlarıyla sözleşme feshi konusu masaya yatırılacak.

Derbi sonrasında soyunma odasına inerek oyunculara öfkesini aktaran Başkan Ali Koç ile tartışma yaşadığı da iddia edilen Jesus da, ayrılığa sıcak bakıyor. Özellikle Dünya Kupası arasından sonra formsuz bir grafik sergileyen tecrübeli hoca, kritik maçlarda 3’lü savunma sisteminde direterek önemli kayıplar yaşadı. Sarı-Lacivertliler bu sezon tüm kulvarlarda 7 yenilgi alırken bunların 5’inde, üçlü savunma ile sahaya çıktı. Kanarya, bu maçlarda sadece 2 gol atıp kalesinde 12 gol gördü.

Portekizli teknik adam ile ilgili bir başka önemli iddia ise oyuncuların forma adaleti nedeniyle rahatsız olduğu. Sezon sonunda sözleşmesi tamamlanacak isimlerden Miha Zajc başta olmak üzere, Crespo, Serdar Dursun, İsmail Yüksek ve Rossi takımda yeteri kadar forma şansı bulamadığı için şikayetçi. Jorge Jesus’un, formsuz isimleri oynatma konusunda ısrarcı davranması bazı futbolcuları da küstürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN