Galatasaray, Oğulcan Çağlayan ile yollarını ayırdı

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan ile yollarını ayırdı

Yeni sezon hazırlıkların peş peşe önemli transferler gerçekleşirken bazı oyuncularla da kulüpler yollarını ayırıyor. Süper Lig ekibi Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ın takımdan ayrıldığını açıkladı.

Galatasaray, Oğulcan Çağlayan ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada; "Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Oğulcan Çağlayan'a teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

2020/21 sezonu başında Rizespor'dan olaylı şekilde Galatasaray'a geri dönen Oğulcan, Sarı-kırmızılı formayla 29 maça çıkıp 4 gol attı.

ÇAĞLAYAN'DAN VEDA MESAJI

Oğulcan Çağlayan, yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti.

"Eylül ayıydı, 17 yaşını yeni doldurmuştum. Unutmuyorum, bir hafta içiydi. Florya’dan beni alıp götürecek aracı beklerken, yüzümü Futbol Akademisi binasına döndüm. Tüm kalbimle istediğim bir şey vardı: Bir gün tekrar Florya’ya dönmek. Uzun yolları, birçok engeli aşıp yeniden Galatasaray’a ulaştığımdaki heyecanımı, kalp atışımı hâlâ hissediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN