İkna edin Ali Koç başkan olarak kalsın yoksa Fenerbahçe'nin ekonomisi biter

İkna edin Ali Koç başkan olarak kalsın yoksa Fenerbahçe'nin ekonomisi biter

İstanbulspor-Fenerbahçe, Galatasaray-Konyaspor maçlarını yorumlayan ve Cengiz Ünder, Abdülkerim Bardakcı, Tadic, Dzeko hakkında çok önemli ifadeler kullanan Şansal Büyüka, Ali Koç'un başkanlık açıklamalarıyla ilgili 'İkna edilirse kalmalı, yoksa Fenerbahçe ekonomik anlamda ağır darbe alır' sözlerini sarfetti.

Galatasaray Konyaspor'u 3-0 yendi ama oyun olarak pek beğenmedim, sanki yüzde 50'siyle oynadı ama Galatasaray'ın yüzde 50'si bile 3 attı. İcardi'nin olmamaması Galatasaray'ı ağır sikletten orta siklete düşürüyor. Allah uzun ömür versin İcardi'nin ölüsü yeter.

aw114816-01.jpg

Sacha Boey'i aradım, Kaan Ayhan iyi oynadı ama Boey başka. Ndombele fena değildi ama Galatasaray'dan daha iyi bir performans bekliyorum.

OSAYİ VE DJİKU'NUN OLMAMASI TAKIMI ÇOK ETKİLİYOR

Fenerbahçe'yi de pek beğenmedim. Ben skor yazarı değilim. Fenerbahçe İstanbulspor karşısında çok pozisyon verdi. Osayi ve Djiku'nun olmaması takımı çok etkiliyor.

Dzeko'nun yanına hareketli, çok dinamik, rakip savunmayı dağıtacak bir adamın olması gerektiğini düşünüyorum. Cengiz Ünder ilk geldiğinde zaman ayarlı bomba gibiydi.

HER ŞEYE RAĞMEN CENGİZ ÜNDER'E 15 M.€ VERİLDİ

Cengiz Ünder'in Fransa kariyeri pek iyi geçmedi, biraz düşüşleri oldu, Marsilya'da hocasıyla problemler yaşadı. Fenerbahçe tüm bunlara rağmen 15 milyon euro verip onu aldı. Cengiz'in toparlanması, sakatlıktan kurtulması zaman aldı ve büyük bir patlama yaptı.

gdpnh2iw4aap9r8.jpg

İsmail Kartal şu anda bolluktan sıkıntıda. O kanatta biri Cengiz diğeri İrfan Can Kahveci. İrfan 8 numarada kullanılabilir. İrfan'ı sola kaydırabilir misin, evet kaydırabilirsin İsmail Kartal bir çaresini bulacaktır.

İSMAİL KARTAL YA DA MARİO BRANCO TADİC'LE KONUŞMALI

Benim de içinde bulunduğum bazı whatsapp grupları var. Tadic penaltı attığında gözlerini kapatanlar var, korkanlar var. Tadic'in Fenerbahçe'de bir dokunulmazlığı mu var bilmiyorum ama Tadic'in artık penaltı atmaması lazım. Bunu İsmail Kartal mı anlatır Mario Branco mu anlatır bilemiyorum onu da teknik heyet bulmalı.

Tadic'in form olarak da düşüşte olduğunu düşünüyorum. Oraya daha dinamik daha formda bir oyuncu lazım.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA NAZAR DEĞMESİN

Konyaspor'da oynadığı günden beri yazdıklarım söylediklerim ortada. Abdülkerim Bardakcı Türkiye'nin en iyi yerli stoperi. Dinamik, hızlı, rakiple kapışabilen, en az faulle oynayan harika bir futbolcu.

galatasaray-konyaspor-ek-fotograflar-4638-dhaphoto9.jpg

Süper Lig'in 4 büyükleri diğer kulüpte oynayan değerli futbolcular nedense göremiyor. Konya'da oynarken yılın karmalarına her zaman Abdülkerim Bardakcı'yı koyardım.

ALİ KOÇ OLMAZSA FENERBAHÇE'NİN EKONOMİSİ...

Ali Koç 'bırakıyorum' dedi ama asla demedi belki ikna edilirse yola devam eder. Ben Ali Koç'un olmadığı bir Fenerbahçe'nin ekonomisini düşünemiyorum, çöker. Ali Koç'un son 5 yıldır yaptığı transferler hep yanlıştı, hoca tercihleri yanlıştı. Geçen sene ve bu sene doğruları buldu diyebiliriz.

15.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN