Kartal'dan yılın transfer çalımı: Fenerbahçe'nin eski yıldızı Beşiktaş'a imza atacak

Kartal'dan yılın transfer çalımı: Fenerbahçe'nin eski yıldızı Beşiktaş'a imza atacak

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katacak.

Geride bıraktığımız sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle dikkat çekici sonuçlara imza atan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek için şimdiden kolları sıvadı. Kartal'ın, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla masaya oturup el sıkışması bekleniyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; İngiltere'de aradığı ortamı bulamayan yıldız orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Türkiye'ye dönmek istiyor.

Ozan Tufan, takımın patronu Acun Ilıcalı'dan transferinde kolaylık sağlaması konusunda ricada bulunacak. Daha önce Bursaspor ve A Milli Takım'da Şenol Güneş ile çalışan yıldız futbolcu, tecrübeli teknik adam faktörü nedeniyle siyah-beyazlı formayı terletmek istiyor.

İngiliz ekibinin Ozan Tufan'ı 5 milyon euro civarında bir rakama gözden çıkarabileceği öne sürülürken Beşiktaş yönetimi şu an için Ozan Tufan'ın transferi konusunda herhangi bir girişimde bulunmadı. Fakat yıldız futbolcu İngiliz ekibi ile yollarını ayırırsa siyah-beyazlı ekip Ozan Tufan ile masaya oturacak ve anlaşma zemini arayacak.

Şenol Güneş'in de Bursaspor'dan öğrencisi olan Ozan Tufan'a 'hayır' demeyeceği belirtiliyor. Yabancı kontenjanı da düşünüldüğünde Ozan Tufan'ın transferi Beşiktaş adına cezbedici görünüyor.

Bu sezon Hull City formasıyla toplamda 44 resmi maça çıkan Ozan Tufan, 8 golle takımını katkı sağladı. Ozan Tufan, İngiliz ekibinden ayrılırsa Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN