Transfer sezonun başlamasına günler kala Beşiktaş'tan ilk transfer: “Yeni Edin Džeko” Beşiktaş'ta!

Transfer sezonun başlamasına günler kala Beşiktaş'tan ilk transfer: “Yeni Edin Džeko” Beşiktaş'ta!

Yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Beşiktaş, transfer sezonunun başlamasına günler kala ilk transferini gerçekleştirdi.

Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olarak kayıtlara geçen 2022 Dünya Kupası'nın tamamlanmasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig'e verilen arada sona erdi. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Transfer sezonunun başlamasına günler kala siyah-beyazlı ekipte transfer çalışmaları başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Kalyon Stadyumu'nda saat 16.00'da Gaziantep FK ile karşılaşacak Beşiktaş, 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde ilk transferini gerçekleştirdi.

U-19 HAZIRLIK KAMPI KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Siyah-beyazlı ekibin Bosna Hersek’teki futbol otoritelerinin “Yeni Edin Džeko” olarak gösterdiği Hamza Jaganjac’ı Antalya’da düzenlediği U-19 hazırlık kampı kadrosuna dahil ettiği öğrenildi.

Gazeteci Fatih Saboviç'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekibin ağustos ayında düzenlediği ve 130 oyuncunun katıldığı seçmelere katılan 18 yaşında ve 1.93 boyundaki Boşnak forvet, seçmelerde tercih edilen tek futbolcu olmuştu.

Genç yıldızın iyi derece de Türkçe konuştuğu belirtilirken Beşiktaş'ı tercih etmesinin nedeninin ise Türkiye'ye sempati duyması belirtildi.

Resim

Uzun süredir siyah-beyazlı ekiple idmanlara çıkan genç yeteneğin kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması ve a takıma dahil edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN