Uğurcan Çakır'dan yatakta kupalı poz: Akıma takım arkadaşları da katıldı

Uğurcan Çakır'dan yatakta kupalı poz: Akıma takım arkadaşları da katıldı

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor, Medical Park Stadı'nda gerçekleştirilen törenle, kupasına kavuştu. Bordo-mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır, yatakta şampiyonluk kupasıyla poz verdi. Akıma takım arkadaşları Berat Özdemir ve Dorukhan Toköz’de katıldı.

Antalyaspor maçında şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, 38 yıl aradan sonra dün yapılan törenle kupayı kaldırdı. Karadeniz ekibi, sahaya giren binlerce taraftarıyla tarihi zaferin coşkusunu yaşadı, geçtiğimiz hafta sonu yüz binlerce Bordo-mavili taraftar Yenikapı'da kutlama yaptı. Ancak günlerdir beklenen tarihi kutlama Akyazı'da gerçekleşti.

KAPTAN KUPAYLA UYUDU

Kupa töreni sonrası geçe geç saatlerde Altay maçı için İstanbul’a giden bordo-mavili kafilede Uğurcan Çakır, şampiyonluk kupası ile yatakta poz verdi.

akir.jpg

Akıma takım arkadaşları Berat Özdemir ve Dorukhan Toköz de katıldı. Oyuncular bu anlarını ise sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN