İnternet paketiniz çok çabuk bitiyorsa dikkat! Sebebi bu olabilir! Hemen kontrol edin paket aşım derdini unutun

İnternet paketiniz çok çabuk bitiyorsa dikkat! Sebebi bu olabilir! Hemen kontrol edin paket aşım derdini unutun

Ay ortasında internet paketiniz hızlı bir şekilde bitiyorsa nedeni bu olabilir. Cep telefonundaki internet paketini hızlıca bitiren 9 faktör belli oldu. Hemen kontrol edin paket aşım derdini unutun. İşte internet paketini çabucak bitiren etkenler…

Cep telefonu kullanan milyonlarca vatandaşın en büyük sorunlarından biri de ay ortasında tükenen internet paketi oluyor. Günlük hayatta hemen hemen birçok işimize internet üzerinden hallederken internetsiz bir hayatta neredeyse düşünülemez hale geldi. İnternet paketiniz ay ortasında hızlı bir şekilde bitiyorsa nedeni bu olabilir. İşte internet paketini çabucak bitiren etkenler…

İNTERNET PAKETİNİ BİTİREN ETKENLER

Paket süreniz dolmadan internet paketiniz tükeniyorsa birçok farklı nedeni olabilir. İnternet aşım problemini tetikleyen o faktörler şu şekildedir:

1- Yüksek hızlı internet kullanımı.

2 - Arka plan uygulamalarının açık olması.

3 - Otomatik indirmelerin ve güncellemelerin yapılması

4- Yüksek kalitede video izlenmesi.

5- Dosya paylaşımı ve bulut depolama yapılması.

6- Uygulamaların gereksiz özelliklere sahip olması.

7- Otomatik ayarların aktif olması.

8- Çevrimiçi oyunların oynanması.

9- Reklamlara maruz kalınması

internet-paketi-hizli-bitiyorsa.jpg

İNTERNET PAKETİNİZİ RESMEN SÖMÜRÜYOR

İnternet sitelerinde bulunan reklamlar ya da uygulama içi reklamlar internet paketini en çok bitiren etkenler arasında yer almaktadır. Oyunların ardından her bölümde çıkan reklamlar internet paketinin hızlı bir şekilde bitmesine neden olurken çevrimdışı oynayabileceğiniz oyunları tercih edebilir ya da oyun oynarken internetinizi kapatarak önlem alabilirsiniz. Sitelerde bulunan reklamların önüne geçmek için de reklam engelleyici indirebilirsiniz.

İnternet paketini bitiren pek çok farklı etken bulunurken belirttiğimiz yöntemleri deneyerek internet paketinizi daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN