Kablosuz kulaklık alacaklar kaçırmasın! Böyle fırsat kırk yılda bir gelir: Çok satan o model 159 TL'ye kadar düştü!

Kablosuz kulaklık alacaklar kaçırmasın! Böyle fırsat kırk yılda bir gelir: Çok satan o model 159 TL'ye kadar düştü!

Kablolu kulaklıkların yerini alan kablosuz kulaklıkların fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken beklenmedik bir indirim haberi geldi! Kablosuz kulaklık alacaklar kaçırmasın! O marka fiyatlarını 159 TL’ye kadar düşürdü! Böyle fırsat kırk yılda bir gelir...

Teknoloji dünyasının vazgeçilmezi haline gelen kablosuz kulaklıklara yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Türkiye pazarında uzun süredir bilinen Newpods markası, popüler I12 Pro kulaklıklarının fiyatını önemli bir indirimle düşürdü.

159,90 TL’YE KABLOSUZ KULAKLIK

kablolu-kulaklik.png

Teknoloji mağazalarında bilinmeyen pek çok markanın kulaklıkları 500 TL'nin üzerinde satılırken, Newpods'un I12 Pro modeli Hepsiburada e-ticaret sitesinde 159,90 TL'ye kadar düştü. Bu fiyat, hem bütçe dostu hem de A++ kalitede bir kablosuz kulaklık edinmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat.

I12 Pro kulaklıkları, hem iOS hem de Android cihazlarıyla tam uyumlu çalışabilme özelliği sunuyor. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde 15 metreye kadar kesintisiz iletişim sağlayabilen kulaklıklar, kullanıcılarına özgür bir deneyim sunuyor.

NEWPODS I12 PRO ÖZELLİKLERİ

Kulaklıklarda 40mAh, şarj kutusunda ise 350mAh kapasiteli bataryalar bulunuyor. Tek bir şarjla 17 saatlik kesintisiz dinleme süresi sunan I12 Pro, şarj süresi konusunda da hızlı bir performans sergiliyor. Boş pil durumunda sadece 90 dakikada tam şarj olabilme özelliğiyle kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN