Tom Cruise, uzayda çekilecek ilk filmde oynayacak

Tom Cruise, uzayda çekilecek ilk filmde oynayacak

Aksiyon filmlerinde sınırları zorlamaya devam eden başarılı oyuncu Tom Cruise, Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in iş birliğiyle uzayda çekilecek ilk filmde oynayacak.

Born on the Fourth of July, Magnolia, A Few Good Men gibi filmlerde unutulmaz performanslara imza atan Oscar adayı oyuncu Tom Cruise, son yıllarda daha çok aksiyon filmleriyle adından söz ettiriyor.

Özellikle Mission: Impossible filmleriyle büyük başarı yakalayan Cruise, sinema tarihinin en önemli aksiyon yıldızlarından biri olma yolunda ilerliyor. Oldukça tehlikeli aksiyon sahnelerinde dublör kullanmayıp kendisini sık sık riske atmasıyla tanınan Cruise, bugüne kadarki en çılgınca projesi için kolları sıvamış gibi görünüyor.

UZAYDA ÇEKİLECEK İLK FİLMDE OYNAYACAK

Deadline’ın haberine göre Tom Cruise ve Elon Musk, uzayda çekilecek ilk kurmaca film için bir araya geliştiriyor. Elon Musk’ın uzay mekiği teknolojileri alanına öncülük eden şirketi SpaceX ile Tom Cruise’ün bir süredir bu proje üzerinde çalıştığı ve NASA ile proje hakkında görüşmeye başladığı belirtiliyor.

NASIL ÇEKİLECEĞİ MERAK KONUSU

Proje henüz hazırlık sürecinin ilk aşamalarında olduğu için bu filmin nasıl çekileceği ve nasıl bir konunun işleneceği belirsizliğini koruyor. Aynı şekilde bu noktada proje için herhangi bir yönetmen veya senarist de açıklanmış değil. Ancak Deadline tarafından paylaşılan bilgiler bu projenin Mission: Impossible serisiyle bağlantılı olmadığını gösteriyor.

Son yıllarda, alçak Dünya yörüngesinde yer alan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS)’na sık sık mekikler gidip geliyor ve istasyondaki mürettebatın değişimi için astronotlar sorunsuz olarak alçak Dünya yörüngesine gönderiliyor olsa da hayata geçirilmesi hAlinde bunun Tom Cruise’ün bugüne kadar giriştiği en tehlikeli film olacağına şüphe yok.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN