Ali koç'tan 'liste paylaşımı' isyanı

Ali koç'tan 'liste paylaşımı' isyanı

Üye bilgileri ile ilgili talebi medyaya yansıyan Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, “Listenin paylaşılamayacağını genel sekreterimizden sözlü olarak öğrenmiş bulunmaktayım” şeklinde açıklama yaptı.

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, bilgi paylaşımı talebine yönelik resmi yazışmanın basına yansıması üzerine, “10 Ekim’de genel sekreterliğimize hitaben, ‘Şeffaf ve adil bir ortamda gerçekleşeceğine inandığım başkanlık seçimi için kullanmak üzere üye listesine ihtiyacım hasıl olmuştur’ yazısı ile üye listesinin iletişim bilgileriyle birlikte şahsımla paylaşılması yönünde başvuru yapmıştım. Listenin kanuni gerekçeler ile şahsıma iletilmeyeceğini genel sekreterimizden sözlü olarak öğrenmiş bulunmaktayım” şeklinde yazılı bir açıklama yaptı. Koç, kendisine bilgi ulaştırmaya çalışan üyelere ve taraftarlara da teşekkür etti, 'iletisim@ fenerbahceliyiz.net’ adresinin kullanılabileceğini dile getirdi. Genel sekreter Mahmut Uslu ise dostane bir görüşmede sadece şahsi fikri söylediğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN