Netanyahu ile Blinken İsrail'de görüştü

Netanyahu ile Blinken İsrail'de görüştü

İsrail Başbakanı Netanyahu, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası müzakereleri gündemiyle ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bir araya geldi. Başkentte yapılan görüşmenin içeriğine ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Orta Doğu turu kapsamında bu sabah İsrail'e giden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, başkent Tel Aviv'de İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

İsrail Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan açıklamada, Blinken'ın Netanyahu ile görüşmesi sonrası Savaş Kabinesi üyeleriyle bir araya geleceği belirtildi.

Netanyahu-Blinken görüşmesinde ele alınan konulara ilişkin ise bilgi verilmedi.

BLINKEN'IN ORTA DOĞU TURU

Blinken, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takasına varılması için yapılan müzakereleri görüşmek üzere perşembe günü Suudi Arabistan'ı, dün de Mısır'ı ziyaret etmişti.

ABD Dışişleri Bakanı, Suudi Arabistan ve Mısır'ın ardından bu sabah da İsrail'e gitmişti. Bu, Blinken'ın 7 Ekim 2023'ten sonra İsrail'e yaptığı 6. ziyaret olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN