1 doları olan bile yaşadı! Selçuk Geçer'den akılalmaz seviye! Satan dizlerine vurur

1 doları olan bile yaşadı! Selçuk Geçer'den akılalmaz seviye! Satan dizlerine vurur

Selçuk Geçer'den elinde dolar olanlara "Satmayın" uyarısı geldi. Yıl sonunda dolar/TL kurunun göreceği rakamı açıklayan Geçer, 1 dolar olanın bile karlı oldu söyledi. İşte dolar yatırımcısını yıl sonunda bekleyen seviye.

Ekim, Kasım ve Aralık ayına dikkat çeken Selçuk Geçer, dolar birikimi yapanlar için şaşırtan bir tahminde bulundu. Doların sert hareketlerde bulunacağını ifade eden Geçer, "Herkes görecek" dedi. Bakın yatırımcıyı yıl sonunda ne bekliyor?

dolar.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN 3 AY UYARISI

Son 3 ay içinde yatırımcıyı uyaran Selçuk Geçer, "Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor." dedi.

"DOLAR 28 TL OLACAK"

Dolar kurunda yaşanan yükselişe dikkat çeken Geçer, dolara olan talebin artacağını söyledi. Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL olacağını belirten Geçer, "Satmayın" uyarısı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN