Akbank'tan büyük Ağustos kampanyası! Kart sahiplerine anında 2 bin TL hediye: Son tarih 31 Ağustos

Akbank'tan büyük Ağustos kampanyası! Kart sahiplerine anında 2 bin TL hediye: Son tarih 31 Ağustos

Müşterileri için sık sık ayrıcalıklı kampanyalar düzenleyen Akbank, Ağustos ayına özel yeni bir kampanyaya daha imza attı. Bankanın yeni kampanyası kapsamında şartları taşıyanların hesabına anında 2 bin TL yüklenecek. İşte, Akbank müşterilerine özel düzenlenen kampanyanın detayları...

Akbank tarafından yapılan açıklamada, yeni bir kampanyanın başladığı duyuruldu. Bu kapsamda banka, kampanyaya katılan müşterilerinin hesaplarına 2 bin TL chip-para aktaracak.

AXESS KARTLILAR YAŞADI!

Bankanın düzenlediği kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusunda bulunan ve 31. Ağustos 2023 tarihine kadar kart başvurusu onaylanan Akbank müşterileri katılabilecek.

Kart başvurusu onaylananlar, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilir, 15 Eylül 2023 tarihine kadar ise market, giyim ve elektronik alanlarında yapacakları her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 250 TL olacak şekilde toplamda 2 bin TL'yi bulan chip para kazanabilirler.

haber-1-ic.jpg

KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANACAK?

Juzdan uygulamasından kampanyaya katılmak isteyenler harcamalarından önce "Hemen Katıl" seçeneğini seçmeli. Kampanyaya, profildeki "Kampanyalarınız" başlığından katılım sağlanabilecek.

SMS üzerinden kampanyaya katılmak isteyenler ise, ilk harcamaları öncesinde bankanın sisteminde kayıtlı olan telefon numaralarından "ODUL" yazarak 4566'ya SMS gönderdikten sonra kayıtlarını yapmalı.

Kredi kartı başvuruları ise; Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, ATM noktaları ve şubelerle Müşteri İletişim Merkezleri üzerinden yapılabilecek.

Başvuru formunda bulunan "kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğini seçtiğinizde anında dijital kullanım özelliğine sahip kartınız açılır ve kartınız elinize ulaşmadan internet harcamaları ile mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.

Kampanya aynı gün içerisinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.500 TL değerindeki harcama için geçerli sayılmaktadır. Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kartları ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil edilmemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN