Altında deprem için tarih verildi! Uzmanı böyle uyardı: Herkesin bu tarihi beklemesi lazım

Altında deprem için tarih verildi! Uzmanı böyle uyardı: Herkesin bu tarihi beklemesi lazım

2024’te en çok kazandıracak yatırım araçlarını anlatan ekonomist Gökalp İçer, piyasaya dair çok önemli bilgiler verdi. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen İçer, bu yükselişe rağmen o elementin altından daha çok değerleneceğinin altını çizdi…

Piyasanın değerlendirmesini yapan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, 2024 yılının altının yılı olacağını işaret ederek yatırımcıya yeşil ışık yaktı. Yatırım önerilerinde bulunan İçer, altındaki yükselişe rağmen gümüşün altından daha fazla değer kazanacağının altını çizdi…

ONS ALTIN O SEVİYEYE ULAŞACAK

Ons altın fiyatının 2024 yılında 2 bin 600 dolar seviyelerine çıkabileceğini söyleyen İçer, herkesin bu tarihi beklemesini ve Nisan ayından sonra gümüş lehine bir hareket beklediğini ifade etti.

altin-piyasasinda-son-durum-1.jpg

Ayrıca Gökalp İçer, seçimden sonra dolar kurunun 35-36 TL seviyelerine yükseleceğini ve daha sonra düşeceğini öngördüğünü de sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN