Aralık'ta Euro ve Sterlin'e Dolar tokadı! Selçuk Geçer akılalmaz seviyeyi patlattı! Olağanüstü duruma hazır olun

Aralık'ta Euro ve Sterlin'e Dolar tokadı! Selçuk Geçer akılalmaz seviyeyi patlattı! Olağanüstü duruma hazır olun

Ekonomist Selçuk Geçer'den akıllara durgunluk veren dolar yorumu geldi. Yüksek tahminleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Geçer, dolar için yıl sonu tahminin yaptı. Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Önümüzdeki günlerde dolara yükselişlerin olacağını ifade eden Selçuk Geçer, Euro ve Sterlin karşısında değer kaybeden dolar için şaşırtan bir tahmin verdi. Her fırsatta doların yüksek seviyeleri göreceğini söyleyen Geçer, bakın bu defa hangi rakama dikkat çekti?

dolar.jpg

EURO VE STERLİNE DOLAR TOKATI GELİYOR

Amerika'daki enflasyonun frenlendiğini söyleyen İslam Memiş, Euro ve Sterlin'in bundan dolayı dolardan daha değerli olduğunu vurguladı. Bu durumun kısa süreceğine işaret eden Geçer, doların Aralık ayında göreceği rakamı verdi.

OLAĞANÜSTÜ DURUM YAŞANABİLİR

Doların diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesinin nedeninin Amerika'daki enflasyondan kaynaklı olduğunu belirten Selçuk Geçer, önümüzdeki aylar için bu durumun olağanüstü bir duruma işaret ettiğini iddia etti. Geçer, "Şerh olarak kenarı koyuyorum." ifadesini kullandı.

ARALIK AYINDA DOLAR FIRLIYOR

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar için Aralık ayı tahminini veren Selçuk Geçer, doların yıl sonunda 20 liranın üzerine çıkacağını da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN