"Dolar 60 lira olacak" diyen Selçuk Geçer çark etti! Dolar yerine bakın ne önerdi

"Dolar 60 lira olacak" diyen Selçuk Geçer çark etti! Dolar yerine bakın ne önerdi

Yüksek tahminleriyle yatırımcıyı heyecanlandıran Selçuk Geçer, dolar uyarlarını bir kenara bırakıp euro ve sterline yönelmesi gerektiğini söyledi. Dolar karşında değer kazana euro ve sterlin için bakın neler söyledi?

Doların yıl sonunda 60 liraları bulacağını daha önceki açıklamalarında iddia eden Selçuk Geçer, bu kez dolar için şaşırtan bir yorum yaptı. Euro ve sterlindeki yükselişe dikkat çeken Geçer, "Sterlin ve Euro'ya yatırım yapın" dedi.

dolardoviz-1537318.jpg

DOLARDA ŞERH UYARISI

Doların değer kaybetmesini olağanüstü şerh olarak gördüğünü ifade eden Geçer, "Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum" ifadelerini kullandı.

"STERLİN VE EURO BİRİKTİRİN"

Değer kaybetmesine rağmen dolarda yükselişlerin olacağını iddia eden Selçuk Geçer, yatırımcıların bunun yanı sıra euro ve sterlin biriktirmesini de önerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN