Dolar alıp satanlar o tarihe dikkat! Ünlü ekonomist açık açık söyledi: 6 TL'lik fırlama geliyor!

Dolar alıp satanlar o tarihe dikkat! Ünlü ekonomist açık açık söyledi: 6 TL'lik fırlama geliyor!

Dolar kuru hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yeni açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü. Son bir haftaya dikkat çeken Geçer. yatırım aracı olarak değerlendirilen dolar için önemli bir açıklama yaptı. İşte Selçuk Geçer’in dolar açıklamaları…

Dünyanın en çok kullandığı para birimi dolar birçok ülkede kendi para birimleri doğrultusunda farklı birimlerde karşımıza çıkıyor. Uluslararası ticarette önemli bir yere sahip olan dolar kuru ise yükseliş ve düşüşleri ile dikkat çekiyor. Ekonomi için önemli bir yere sahip olan dolar ise birçok ülkenin Merkez bankaları tarafından rezerv tutulmaktadır. Ekonomist Selçuk Geçer dolar fiyatları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Selçuk Geçer’in dolar açıklamaları…

BİR HAFTALIK UYARIDA BULUNDU


Dolar fiyatlarında görülen dalgalanmalar uzman isimlerin de gündeminde yer alıyor. Dolar ve altın kuru yatırım için en önemli araç olarak görülürken dalgalanmaların hızlanması da yatırımcıları tedirgin etmeye başladı. Altın fiyatlarında son bir ay içerisinde ciddi gerilemeler görülürken dolar kurunun arttığı da dikkatlerden kaçmıyor.

selcuk-gecer-dolar-aciklamasi-1.jpg

Gündemde en çok tartışılan konular arasında altın kur fiyatları gelirken dolar kurunda görülen dalgalanmalar da bütün yatırımcıların dikkatinde yer alıyor. Ani yükselişler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer bir haftalık zaman ile yatırımcılara ikazda bulundu. Yatırım aracı olarak doları seçen vatandaşların kısa bir süre daha beklemesi gerektiği söylendi.



SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR TAHMİNİ

2023 yılının Şubat ayı itibarıyla yükselişe geçen dolar kuru uzman isimlerin de gündeminde yer alıyor. Dolar kuru hakkında tahminleriyle sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, fiyatlar hakkında yeni tahminlerde bulundu.

dolar-kuru-ne-olacak.jpg
Yapılan tahminler kapsamında Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının bittiğini ifade eden Geçer, dolar kurunun baskılanması üzerine geride tutulması gerektiğini ancak 2 hafta içerisinde yeniden yükseleceğini işaret etti.


YATIRIMCILARI TEK TEK UYARDI

Dolar TL kurulumunda görülen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ederken öngörülerini açıklayan Selçuk Geçer ise birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Dolar fiyatlarının 24 TL ile 25 TL seviyesine çıkabileceğini ifade eden Geçer, tahmini içerisinde belirttiği rakamların kuvvet ve muhtemel görülebileceğinin altını çizdi. Dolar fiyatları ile birlikte yükselmesi beklenen piyasaları işaret eden Selçuk Geçer de yatırımcıların bir hafta daha beklemesi gerektiğini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN