Dolar ateşten gömlek! Selçuk Geçer 2023 bitmeden o rakamı görecek deyip uyardı! Dolar Satacaklar bir daha düşünsün

Dolar ateşten gömlek! Selçuk Geçer 2023 bitmeden o rakamı görecek deyip uyardı! Dolar Satacaklar bir daha düşünsün

Dolar yorumları ile sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, yatırım yapacakları uyardı. Piyasa hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan uzman isim tahminleriyle adından sık sık söz ettiriyor. İşte Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları…

Şubat ayı hakkında önemli değerlendirmelerde bulunan Selçuk Geçer, 1 doların kaç TL olacağını açıkladı.2023 yılı Şubat ayı beklentilerini açıklayan Geçer, dolar borcu olanları üzdü. Selçuk geçer elinde dolar bulunanları da es geçmedi. İşte Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları…


DOLAR NE KADAR OLACAK?


2022 yılının son aylarında elinde dolar bulunan vatandaşları uyaran Selçuk Geçer, “Bekletin satmayın” dedi. 2022 yılında söyledikleri gerçekleşirken ünlü ekonomistin 2023 tahminleri de yakından takip ediliyor. Başarılı isimler arasında yer alan Selçuk Geçer, 2022 yılında 12 TL olarak görülen doların 18 TL’nin üzerine çıkacağını söylemişti. Geçer, 2023 tahminlerini tek tek açıkladı.

selcuk-gecer-dolar-aciklamasi-1.jpg


40 TL'YE YÜKSELECEK


Doların 2023 yılında 40 TL bandına yükseleceğini belirten Selçuk Geçer, doların Şubat ayından itibaren 24 TL bandına yerleşeceğini söyledi. Dolar için üstün rakamlar söyleyen ünlü ekonomist kendinden emin açıklamalarıyla gündemde yer alıyor.


2023 yılında dolara yatırım yapın açıklamalarını yapan Selçuk Geçer, Dolar yatırımı yapmayanların üzüleceğini söyledi. Borsa ve altın yatırımının 2023 yılında riskli olduğunu ifade eden Geçer, dolar fiyatının 2023 yılı sonunda 40 TL'ye ulaşabileceğini vurguladı. Elinde doları olan kişilerin bozdurmak için acele etmemesi gerektiğinin altını çizen Geçer, dolar yatırımının akıllıca bir iş olduğunu belirtti.

dolar-fiyatlari.jpg


BORSADA SON DURUM NE OLACAK?


Borsada hareketliliğin arttığını dile getiren Selçuk Geçer, yatırım aracı arayan kişilerin birazcık beklemesi gerektiğini söyledi. Borsada görülen dalgalanmaların bir süre daha devam edeceğini ifade eden Geçer, Bu durumun yatırımcıların elini kolunu bağladığını aktardı. Selçuk Geçer, borsa için bir ay daha beklemenin ve piyasayı yakından takip etmenin akıllıca bir karar olacağının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN