Doları olan, dolar borcu olanlar o tarihe dikkat! 31 Mart sabahı dolar bu seviyeye yükselecek!

Doları olan, dolar borcu olanlar o tarihe dikkat! 31 Mart sabahı dolar bu seviyeye yükselecek!

O tarihe dikkat! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolara dair öngörüsünü paylaştı. Geçer, "Dolar 24 TL olacak" dedi ve tarih verdi.

Selçuk Geçer tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda doların 24 lira olacağı belirtilerek net tarih de verildi.

Dolar hakkında uzman ekonomistlerin uyarıları devam ediyor. Doların gidişatına dair bir uyarı da ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi.

Yatırımcılar uzun süredir dolar hakkında beklenti içinde. Merkez Bankası'nın aldığı kararla 50 baz puanlık faiz indirimi yapması sonrasında hızlı bir şekilde dalgalanan dolar kuru yakın takibe alındı.

Piyasada dalgalanmalar devam ederken uzmanlar da uyarılarını artırmaya başladı. Dolar kurunun varacağı seviye ve bu seviyenin tarihi hakkında öngörüsünü paylaşan Selçuk Geçer doların çok sert yükseleceğini de vurguluyor.

gecer.jpg

FLAŞ SEVİYELERE YÜKSELECEK

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Selçuk Geçer çok yakın bir tarihte doların flaş seviyelerde olacağını belirtti.

Yatırımcıların her gün cevabını merak ederek araştırdığı "Dolar yükselecek mi?", "Dolar düşecek mi?" , "Dolarda son durum ne?" "Dolar ne kadar olacak?" "Dolarda yükseliş ne zaman?" gibi sorulara yanıt veren uzman isim doların yükseleceği tarih için 31 Mart'ı işaret etti.

Geçer, yatırımcıların dikkatini çeken değerlendirmelerinde ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol açabileceği vurgusunu yaptı.

DOLARDA YÜKSELİŞ SERT VE ANİ

Dolar kuruna dair görüşlerini paylaşan Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer tahminine göre 9 gün sonra 3-5 TL aralığında bir artış meydana geleceğini ifade etti..

Ancak bu tahminlerinin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin de altını çizdi. ABD'nin enflasyonu düşmezse dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini söyleyen Geçer, hem vatandaşları hem de yatırımcıları büyük kayıp yaşamamak ve hayat pahalılığından korunmak adına uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN