Elinde bu altından olan yaşadı! Kuyumcular her yerde onu arıyor: Bulduklarında tanesini 32.744 TL’den havada kapıyorlar

Elinde bu altından olan yaşadı! Kuyumcular her yerde onu arıyor: Bulduklarında tanesini 32.744 TL’den havada kapıyorlar

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı mutlu ederken kuyumcuların da dikkatini çekti. Özellikle nadir bulunan o altın türü kuyumcuların yeni gözdesi oldu. Öyle ki kuyumcular her yerde onu arıyor, bulduklarında tanesini 32.744 TL’den havada kapıyorlar…

Son zamanlarda altın piyasasında yaşanan yükseliş yatırımcılarla birlikte kuyumcuları da harekete geçirdi. Özellikle gremse altın fiyat artışından en çok etkilenen altın oldu. Hal böyle olunca kuyumcular da gremse altının peşine düştü…

FİYATIYLA HEPSİNİ SOLLADI

Güncel piyasada gremse altın şuan 32.744 TL. Çeyrek altının alış fiyatı 3.342 TL, satışı 3.412 TL. Gram altın ise 1.961 TL’den işlem görüyor.

gremse-altin-2.jpg

GREMSE ALTIN NEDİR?

Gremse altın genellikle tam altın ile karıştırılıyor. Fakat normalde çeyrek altının 10 katı, yarım altının ise 5 katı değerinde olan bu altın türü, tam altından 2.5 kat büyük ve değerlidir.

gremse-altin-1.jpg

Nadir bulunan bir altın türü gremse altın hem bu özelliği hem de yüksek değerinden dolayı son zamanlarda kuyumcuların gözdesi oldu. Altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte kuyumcular da gremse altının peşine düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN