Herkesin korkarak beklediği haber! Kara kışta doğalgaza zam gelecek mi belli oldu: Bakan Alparslan duyurdu...

Herkesin korkarak beklediği haber! Kara kışta doğalgaza zam gelecek mi belli oldu: Bakan Alparslan duyurdu...

Kış mevsiminin korkulu rüyası doğalgaz faturası vatandaşı endişelendiriyor. Yeni yılda başlayan zam yağmuru üzerine kabarık bir doğalgaz faturası beklerken müjdeli haber geldi. Kara kışta beklenen doğal gaz zammı hakkında Bakan Alparslan'dan açıklama geldi. İşte zam kararı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan yeni yılın ilk müjdesi geldi. Zam yağmuru milyonlarca vatandaşı korkuturken, bu kış doğalgaz faturası pek kabarık gelmeyecek. Canlı yayında doğalgaz hakkında müjdeyi duyurdu.

KARADENİZ GAZI EVLERDE

Meteoroloji'den gelen kara kış uyarılarının ardından bütçesini düşünen endişeli vatandaşa müjdeli haber geldi. Bakan Alparslan Bayraktar, katıldığı CNN Türk ekranlarında canlı olarak duyurdu. Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayarak, Karadeniz'de tespit edilen gazın evlerde kullanıldığını paylaştı. Üretim büyüklüğünün 2.2 milyon metreküp olduğunu söyleyerek, 40 milyon metreküpe çıkarılacağını duyurdu.

728xauto-2.webp

30 YIL SÜRE VERDİ

Sakarya Gaz Sahası'nı işaret eden Bayraktar, bölgede daha fazlasının olabileceğini paylaştı. Arama faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyerek gazın bulunduğu yerin odak olduğunu dile getirdi. Türkiye'nin dışa bağımlılığını sona erdirmesi yönünde düşüncelerin ifade ederek, ilerleyen 30 yılda tam bağımsızlık hedeflerini anlattı. Milyonların beklediği doğalgaz zammı hakkında çarpıcı açıklamayı yaptı.

0x0-dogalgaz-bedava-mi-karadeniz-gazi-faturaya-etki-ediyor-25-metrekup-dogalgaz-indirimi-ne-zaman-hangi-ay-bedava-1682482401371.webp

DOĞAL GAZA ZAM YOK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğal gaz zammı hakkında açıklamada bulundu. Milyonların kara kara düşündüğü kabarık faturalar bu sene olmayacak. Doğal gaz zammı planının olmadığını söyleyen Bayraktar, enerjileri verimli kullanmaya davet etti. Avrupa'da elektrik ve doğal gazda en ucuz ikinci ülke olarak Türkiye'yi işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN