İçinde sinema salonu bile var... Skywell'den ezber bozan elektrikli: Hem ucuz hem de... Mercedes, Range Rover yerine onu alın

Çinli dev marka Skywell'den yeni bir model paylaşıldı. Elektrikli otomobillerin viral oldğu günlerde, Skywell etkileyici sedan modeline ait video paylaştı. Özelliklerini görenler küçük dilini yutuyor. İşte yeni modele dair tüm detaylar...

Milyonların gündeminde yer alan elektrikli otomobiller kapsamında Skywell'den çarpıcı model duyuruldu. Rakiplerine fark atan modelde ne ararsanız var. Çinli otomobil devi Skywell tarafından duyurulan model, piyasaya bomba gibi düştü. İşte o konsepte sergileneceği konuşuluyor...

SKYWELL'DEN YENİ MODEL

Çinli marka ve model araçların viral olduğu günlerde, Skywell tarafından bir model paylaşımı daha geldi. Bu hafta yapılacak olan Guangzhou Otomobil Fuarı'nda tanıtılması beklenen sedan modele dair video paylaşıldı. Sedan modeliyle büyüleyici dış tasarıma sahip olan yeni modelin, özellikleri de ön plana çıkıyor.

Otomobil fuarında yer alan konseptte Skywell'in ikinci otomobilinin sergilenmesi gündemde yerini aldı. Çinli otomobil devi Skywell yıllardır tek model üzerinden satış gerçekleştirdi. Skywell, 2024 yılına yeni bir araçla girmeyi hedeflerken, 2030 hedefi ise 1 milyon satışa ulaşmak olarak paylaşıldı.

2-003.jpg

HEM UCUZ HEM DONANIMLI

Skywell tarafından paylaşılan yeni model üzerine, sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Mercedes, Range rover yerine bunu alabilirsiniz." yorumları geldi. Hem ucuz hem de donanımlı olmasıyla birlikte Skywell'in yeni modeli büyük ilgi görüyor. Çinli model olmasından dolayı ucuz olan otomobilin Türkiye'de satılıp satılmayacağı merak konusu oldu.

TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATILACAK?

Firma tarafından yapılan paylaşılmalara göre Skywell'in yeni modeli Türkiye'de satışa sunulacak. Önümüzdeki yıl itibariyle başlayacak satışların ET5'in 800 V, yüksek hızlı şarj desteği sunan versiyonlarıyla satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN