O banka nakit ihtiyaçlarına hızır gibi yetişti! Yüzde 0.59 faizle kredi dağıtacak!

O banka nakit ihtiyaçlarına hızır gibi yetişti! Yüzde 0.59 faizle kredi dağıtacak!

Vakıfbank, müşterileri için çok özel bir kredi kampanyası hazırladı. % 0, 59 düşük faizli krediden yararlanmak için detaylar haberimizde...

O BANKA FAİZ ORANINI %0,59’A ÇEKTİ!

Bankalarda faiz oranlarının aşırı yükselmesi kredi kullanmak isteyen kişileri oldukça zorluyor. Ancak bir bankadan müşterilerine müjde niteliğinde bir açıklama geldi.

kredi

Türkiye’nin köklü bankalarından biri olan Vakıfbank akılcı çözümlerle müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Vakıfbank'ın devlet destekli ihtiyaç kredisi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Düşük faiz oranıyla müşteriler finansal olarak zorlanmadan ihtiyaçlarına cevap bulabiliyor. Bir çok kişi de Vakıfbank’ın bu kampanyasından yararlanmak için detayları merak ediyor.

Vakıfbank, müşterilerinin finansal sıkıntılarına cevap verebilecek nitelikte bir kredi hazırladı. Müşteriler ihtiyaçlarını yüksek faize maruz kalmadan % 0, 59 faiz oranı ile kolaylıkla ödeyebilecek. Yazın en büyük ihtiyaçları arasında olan tatile çıkmak için düşük kredi imkanından yararlanmak isteyen misteriler Vakıfbank’ın yolunu tuttu bile. Müşteriler banka tarafından bir değerlendirmeden geçtikten sonra alabilecek. Tabi buradaki ön koşullardan biri müşterilerin ödemelerini düzenli yapmış olmaları olacak.

DÜŞÜK FAİZE İLGİ

Vakıfbank'ın %0.59 faiz oranıyla başlattığı kredi ekonomik anlamda sıkıntı çeken müşterilere nefes aldıracak. Uygun faiz ve esnek geri ödeme seçeneği ile bir çok kişinin ihtiyacı olan bu yeni kampanya avantajları ile adından sıkça söz ettiriyor.

Krediye başvurmak isteyenler Vakıfbank şubelerine gelerek bizzat başvuru yapmak durumunda. Ya da internet bankacılığı kullanılarak da başvurular yapılabiliyor. Kredinin detayları ile ilgili bilgiler bankanın kendi resmi internet sitesi üzerinden müşteriler ile paylaşıldı. Detaylı bilgi almak isteyenler müşteri hizmetleri ya da resmi internet sitesi üzerinden bilgi alabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN