Onun gözünden kaçmadı! Dolardaki bilinmeyen detayı ortaya çıkardı! Selçuk Geçer 2023'de dolar fiyatini açıkladı!

Onun gözünden kaçmadı! Dolardaki bilinmeyen detayı ortaya çıkardı! Selçuk Geçer 2023'de dolar fiyatini açıkladı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar ve Euro'daki değişimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk Geçer, yorumlarıyla vatandaşın dikkatini çekti. İşte Selçuk Geçer’in Dolar ve Euro yorumu…

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 15 gün öncesinden tahminlerde bulundu. Geçer, Dolar ve Euro'daki gizli detayları açıkladı. Geçmişte Euro ve dolar için yapılan hatalara değinen ünlü ekonomist, yorumlarıyla tüm gözleri üzerinde topladı. Aynı sonuçların tekrarlanabileceğini belirten Geçer, sosyal medya hesabı üzerinden tahminlerde bulundu. Selçuk Geçer, YouTube sayesinde takipçileriyle buluşuyor. İşte Selçuk Geçer’in Dolar ve Euro yorumu…

YENİ YIL TAHMİNLERİ AÇIKLANDI

2023 yılının ilk haftasında açıklanacak olan enflasyon rakamları hakkında önemli detaylar paylaşıldı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, enflasyon oranının %35'in üzerinde olacağını belirtti. Bunun yanı sıra enflasyon oranının bu rakamdan az olması durumunda oranların gerçek yansıtılmadığını söyleyen Geçer, gerçek enflasyon ve bildirilen enflasyon arasındaki farkın altından kalkılamayacağını belirtti.

Dövizle yapılan her müdahale için dikkat çeken açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yapılan her müdahaleden sonra büyük bir alım ile karşılaşacağının altını çizdi. Geçer, bunun sonucu olarak da istenmeyen bir dolar artışının görüleceğini belirtti.

Bu kapsamda dövize endeksli olan mevduat hesapları uygulaması ile birlikte 70 milyarlık fark açığı ortaya çıkacaktır. Cari açıkların şimdiye kadar turizm geliri ile karşılanmaya çalışıldığını söyleyen Geçer, başarılı bir adım olmadığının altını çizdi. Selçuk Geçer bu şekilde devam edilirse yeni yılda da olumsuzlukların görülebileceğini söyledi.

Selçuk geçer yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Selçuk Geçer Dolar Euro Değerlendirmesi

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN