Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcılarına seslendi! Altında sert yükseliş, dolarda 45 TL diyerek duyurdu…

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcılarına seslendi! Altında sert yükseliş, dolarda 45 TL diyerek duyurdu…

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın ve dolar yatırımcıları için çok önemli açıklamalarda bulundu. Altında sert bir yükseliş yaşanacağını anlatan Geçer, dolar için 45 TL’lik bir banttan söz etti. Bütün altın ve dolar yatırımcılarının bu konuya dikkat etmesi gerekiyor. İşte detaylar…

Selçuk Geçer, yayınladığı videolarla sık sık altın ve para piyasalarındaki durumları değerlendiriyor ve yatırımcılara önemli konulardan söz ediyor. Son olarak da ilerleyen günlerde FED faiz kararlarına ilişkin öngörülerini paylaşan Geçer, özellikle de altına ve dolara odaklandı. Geçer’in bu açıklamaları hem altın yatırımcılarını hem de dolar üzerinden iş yapanları yakından ilgilendiriyor. İşte Selçuk Geçer’in o açıklamaları…

ALTIN FİYATLARINDA ÖNCE GEVŞEME SONRA SERT YÜKSELİŞ

Altın fiyatlarına ilişkin önemli tespitlerde bulunan Selçuk Geçer, “ABD'de başlayacak hisse satışları tüm dünyaya yansıyabilir. Uluslararası piyasalar gerileyince, Türkiye'de de bir miktar satış baskısı oluştu. Dünya borsalarında esas büyük satış gelecek günler için bekleniyor. Böyle bir tablonun yaşanması, riskli piyasalardaki ciddi düşüşleri, altında önce bir gevşeme ve sonrasında yukarı yönlü hareketleri beraberinde getirebilir. Döviz tarafında ne olur? Dolar yukarı gider, Euro aşağı yönlü hareket eder ve dolar/Euro paritesi tekrar 1'in altını zorlayabilir. Bütün dünya tahvil piyasalarını bakıyor.”

yeni-proje-1-001.jpg

DOLARIN 45 TL OLACAĞI TARİHİ VERDİ

Dolar seviyesinin ileri günlerdeki durumunu analiz eden Geçer, 45 TL’nin üzerinde durarak, dinleyicileri ile şunları paylaştı:

yeni-proje-002.jpg

“Doların 27 liralık karşılığı, Türk lirası için bakıldığı zaman son derece değerli bir rakam. Siz ne derseniz söyleyin kardeşim. Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dolar kurunun 27 lira olması, bu seviyenin aşırı değerli olduğunu gösterir. Türk lirasının şu anda dolar karşısında en az 45 lira olması gerekiyor. Olmazsa Türkiye'nin dış ticaret açığı daha da artacak. Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler buralar değil. Dengeleneceği seviye 45 lira ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN