Selçuk Geçer son 2 hafta diyerek işaret etti! Dolar yatırımcılarını uyardı: Bunu yapmayan zarar edecek!

Selçuk Geçer son 2 hafta diyerek işaret etti! Dolar yatırımcılarını uyardı: Bunu yapmayan zarar edecek!

Dolar kurunda meydana gelen dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Uzman isimler tarafından yatırımcılara kritik uyarılar gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar kuruna dair önemli açıklamalar geldi. Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz kararı dikkat çekti. Dolar kurunun daha da yükseleceğine dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

DOLAR YATIRIMCILARI DİKKAT ETSİN

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar üzerine uzman isimlerden açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalar ile birlikte yatırımcılar kendilerine yeni bir yol çiziyor. Mart ayının gelmesiyle birlikte hızlı bir şekilde dalgalanan dolar kuru hakkında Para Piyasaları Uzmanı ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklamalar geldi.

Dolar ile birlikte sık sık ismi yan yana gelen uzman isim Selçuk Geçer FED faiz kararları öncesinde vatandaşlara uyarılarda bulundu. İki yıl boyunca uygulanan düşük faiz politikası hakkında değerli açıklamalarda bulundu.

Düşük faiz politikası nedeniyle ABD doları, TL kuru karşısında büyük bir yükseliş gösteriyor. Rekor seviyede yaşanan yükseliş yatırımcıları heyecanlandırıyor. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar sonucunda ise yatırımcılara uzman isimler tarafından açıklamalar geliyor.

5-dakikada-anlatiyoruz-iste-dolardaki-son-durumun-sebebi-1614257864.webp

DOLAR KURU YÜKSELİŞE GEÇECEK

Dolar kuruna dair yapılan açıklamalar ile birlikte uzman isimlerden uyarılar gelmeye başladı. Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer dolar kurunda yaşanan dalgalanma hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalara göre dolar önümüzdeki iki hafta içerisinde yükselişe geçeceği ifade edildi. İki hafta içerisinde hızlı bir şekilde yükseleceği tahmininde bulunan uzman sim elinde dolar olan veya dolar borcu olan vatandaşların elini çabuk tutması gerektiğinin altını çizdi.

at71ay-x-s2w0.jpg

DOLARA BORCU OLANLAR DİKKAT ETSİN

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan faiz düşürme politikalarıyla birlikte yükselişe geçen enflasyon ABD Merkez Bankası'nın sert hareketler yapacağına dikkat çekti. Selçuk Geçer dolar kurunda yaşanan artışın bir süre daha devam edeceğini belirterek ilerleyen zamanlarda 35 TL'ye kadar çıkabileceğinin uyarısını yaptı.

Dolar üzerinden borcu olan vatandaşlara elinden geldiği kadar hızlı kapatmaları konusunda kritik uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, dolar yatırımı yapan vatandaşların ise biraz daha sabırlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN