4 litrelik Ayçiçek yağında büyük indirim! Duyan o marketi mesken etti, kapış kapış alıyorlar

4 litrelik Ayçiçek yağında büyük indirim! Duyan o marketi mesken etti, kapış kapış alıyorlar

Ayçiçek yağına gelen zamlar sonrası indirimler de gündemimizde yer almaya başladı. O indirimlerden sonuncusu Yonca marka 4 litre ayçiçek yağına geldi. Yağın fiyatı 119 liraya kadar düştü... Bu indirimi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Mutfaklarımızın temel gıda ürünlerinden ayçiçek yağına bir marketten dev indirim geldi. Market ayçiçek yağının 4 litresini sadece 119 TL'ye satışa çıkardı. Stoklarla sınırlı olan ürünlerden almak için acele etmek gerekiyor.

Geçtiğimiz yıl büyük zamlar gören ayçiçek yağında dev indirim Hakmar Market'ten geldi. Market 4 litre ayçiçek yağını 119 liradan satışa sundu.

yonca-4-litre-aycicek-yagi.jpg

SON TARİH VERİLDİ

Hakmar marketleri indirim broşürünü yayınladı. 13 Ağustos tarihine kadar geçerli indiirimler içinde en dikkat çekeni ayçiçek yağı oldu. Yonca marka 4 litre ayçiçek yağını 119 liraya satan Hakmar, tüketicilerden büyük ilgi görüyor.

Market ürünlerin stoklarla sınırlı olduğunu hatırlatarak müşterilerini uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN