Aday olamayan Ersan Şen hedef küçülttü

Aday olamayan Ersan Şen hedef küçülttü

İYİ Parti'den telefon aldığını söyleyen ve cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıklayan hukukçu Ersan Şen, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığının duyurulmasının ardından yapacağı açıklama merak edildi. İYİ Parti lideri Akşener'den telefon geldiği için gururlu olduğunu söyleyen Şen, bu defa da bakan olabileceğini söyledi.

Millet İttifakı'nda yaşanan krizin ardından canlı yayında kendisine İYİ Parti'den telefon geldiğini ve eğer istenirse cumhurbaşkanı adayı olabileceğini söyleyen hukukçu Ersan Şen'in İYİ Parti'nin masaya dönmesinin ardından yapacağı açıklama merak ediliyordu.

Dün akşam Show TV‘ye konuşan Şen, altılı masayı birleştirdiği ve Akşener’den telefon geldiği için ‘gururlu olduğunu’ söylerken bakan olmak istediğini açıkladı.

Şen şunları söyledi: “Bana memleketten, milletten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet etmek isterim. Bu kapıları kimse kapatamaz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN