AK Parti'den sürpriz cumhurbaşkanı adayı! O paylaşım sosyal medyayı salladı: Aday olmak için istediği şart gerçekleşti

AK Parti'den sürpriz cumhurbaşkanı adayı! O paylaşım sosyal medyayı salladı: Aday olmak için istediği şart gerçekleşti

Millet İttifakı'nın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıklanmasının ardından AK Partili Bülent Turan'ın "Kılıçdaroğlu 2023'te cumhurbaşkanı adayı olsun ben de Çanakkale milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığına adayım" sözleri sosyal medyada günde oldu. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının resmi olarak açıklanmasının ardından sosyal medya kullanıcıları "Şimdi Bülent Turan aday olacak mı?" sorusunu sordu.

Altılı Masa'nın dün Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşen 13. toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. CHP liderinin adaylığının resmiyet kazanmasıyla birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 2020 yılında yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

CHP liderinin Cumhurbaşkanı adayı olması halinde kendisinin de AK Parti'nin adayı olacağını belirten Turan, "İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale Milletvekili Bülent Turan olarak cumhurbaşkanlığına adayım" açıklamasında bulunmuştu.

AK Partili Turan'ın 2020'deki sözleri gündem oldu: Kılıçdaroğlu aday oldu, şimdi siz de olacak mısınız?

'KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA BEN DE ADAYIM'

Millet İttifakı'nın aday olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcıları Turan'ın 2020 yılındaki 'Kılıçdaroğlu aday olursa ben de adayım' açıklamasını hatırlattı.

Birçok kullanıcı, "Şimdi Bülent Turan aday olacak mı?" sorusunu sorarken CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam da, Turan'ın Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili paylaşımını alıntılayarak "Anlıyorum Bülent bey... Bırakalım millet takdir etsin. Bu arada adaylık sözünüz vardı. Konuyu açabildiniz mi?" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN