AK Partili Turan altılı masayı hedef aldı: Ülkemizin geleceği ile kumar oynayamazlar

AK Partili Turan altılı masayı hedef aldı: Ülkemizin geleceği ile kumar oynayamazlar

AK Partili Hasan Turan, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in altılı masa için 'kumar masası' benzetmesine atıfta bulunarak, "Altılı masanın, ülkemizin ve milletimizin geleceğiyle kumar oynamasına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan mecliste düzenlediği basın toplantısında, Millet İttifakı'nın bir yılı aşkın süredir toplanıp dağıldığını, cumhurbaşkanı adaylarını da yıpranmaması için açıklamaktan uzak durduklarını aktardı. Gelinen süreçte yıpranmaya ihtiyaç duymayan bir adayın ismini açıkladıklarını ifade eden Turan şunları kaydetti:

"Bugüne kadar girmiş olduğu bütün seçimleri kaybetmiş, dolayısıyla hiç yıpranmamış bir ismi buldular ve milletimize cumhurbaşkanı adayı olarak takdim ettiler. 'Kumar masası' olarak tarif ettikleri masadan kalkanlar, sonrasında yeniden masaya döndüler. Rüzgar olmayan bir havada dönen fırıldağın mutlaka bir üfleyeni vardır. Bu üstü kolay bir şekilde örtülebilecek bir durum değildir. Kumar masası olarak nitelendirdiğiniz altılı masanın ve sakinlerinin, ülkemizin ve milletimizin geleceğiyle kumar oynamasına müsaade etmeyeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN