Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Temmuz’da zam yapılacaktı: Erdoğan’dan flaş açıklama

Asgari ücretlinin beklediği haber geldi! Temmuz’da zam yapılacaktı: Erdoğan’dan flaş açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak zamla ilgili flaş açıklamalar yaptı. Yurt dışı ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, milyonlarca asgari ücretliyi sevindiren haberi verdi. Temmuz ayında yapılacak asgari ücretle ilgili müjdeyi açıklayan Erdoğan, ‘İşçimiz rahat olsun’ diyerek bakın neler söyledi? Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte merak edilenler

Seçim öncesi Temmuz ayında asgari ücrete zam müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, merak edilen zamla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Temmuz ayında memur ve asgari ücretli için müjdeyi veren Erdoğan, milyonlarca işçinin içini rahatlatacak haberi açıkladı. Asgari ücretlinin yüzü Temmuz ayında gülecek

img-2440.jpeg

MİLYONLARCA ASGARİ ÜCRETLİYİ SEVİNDİREN AÇIKLAMA

Seçim sonrası ilk yurt dışı seyahatini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye dönüşü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Asgari ücret zammı için açıklamalar da bulunan Erdoğan müjdeyi verdi. Enflasyon oranı ve refah payı ile beraber 12 bin lira olması beklenen asgari ücret için Erdoğan, “İşçimizi enflasyonun ezdirmeyeceğiz” diyerek sinyali verdi.

img-2294.jpeg

ERDOĞAN’DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ilişkin, “Asgari ücret noktasında biz kesinlikle işçimizi yine enflasyona ezdirmeyeceğiz. Asgari ücretle elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İşçimiz bu konuda rahat ve huzurlu olsun” diyerek önümüzdeki sürece yönelik beklenen kritik açıklamayada değindi.” İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN