Ayak mantarını kökünden söküyor! Sadece 1 saatte kaşıntı bitecek

Ayak mantarını kökünden söküyor! Sadece 1 saatte kaşıntı bitecek

Yaş aylarında artan ayak mantarı virüsü hayat kalitenizi düşürürken doğal yöntemlerle bu illeten kurtulabilirsiniz. Bulaşı bir hastalık olan ayak mantarı 3 yöntemle son bulacak. Yaz aylarında rahatlıkla ayakkabı giyebileceksiniz

Ayak mantarından muzdarip olanlara kökten çözüm var. Doktora gitmeden lanet kaşıntıdan kurtulabilirsiniz. Bunun için çok paralar harcamanıza da gerek yok. 5 yöntemle ayak mantarından kökten kurtulun

img-3699.jpeg

AYAK MANTARINDAN ANINDA KURTULUN

Ayak mantarı (tinea pedis), genellikle kaşıntı, kızarıklık, pullanma ve kabarcıklarla kendini gösteren bir enfeksiyondur. Ayak mantarının tedavisi için doğal bitkiler kullanılabileceği gibi, uzman bir doktor tarafından reçete edilen ilaçlar da kullanılabilir. Bitkisel tedavi yöntemleri arasında şu bitkiler önerilebilir:

Çay ağacı yağı: Antifungal özelliklere sahip olan çay ağacı yağı, ayak mantarının tedavisinde etkili olabilir. Birkaç damla çay ağacı yağını taşıyıcı yağ ile karıştırarak etkilenen bölgeye uygulayabilirsiniz.

SARIMSAK VE LAVANTA YAĞININ MUCİZESİ

Sarımsak: Sarımsak, doğal antifungal özelliklere sahiptir. Ezilmiş sarımsakları doğrudan ayak mantarı olan bölgeye uygulayabilir veya sarımsak yağı kullanabilirsiniz.

Lavanta yağı: Lavanta yağı, antifungal ve antiseptik özelliklere sahiptir. Birkaç damla lavanta yağını taşıyıcı yağ ile karıştırarak ayak mantarı olan bölgeye uygulayabilirsiniz.

Ancak, bitkisel tedavi yöntemlerini kullanmadan önce bir uzmana danışmanız önemlidir. Ayak mantarı tedavisi için doktorunuzun önerdiği ilaçları kullanmak ve hijyen kurallarına dikkat etmek en etkili yol olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN