Belediye kömür dağıtımına başladı! Yüzlerce aile gece sıcak uyuyacak: 15 gün sonra dağıtım bitiriliyor

Belediye kömür dağıtımına başladı! Yüzlerce aile gece sıcak uyuyacak: 15 gün sonra dağıtım bitiriliyor

Belediyeden kömür desteği! Kömür dağıtımları yapılmaya başlandı! Yüzlerce aile geceyi evinde sıcak geçirecek! Kömür dağıtımı 15 gün sonra bitiyor...

Lapseki İlçesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen bir yardım projesi kapsamında, ilçe merkezi, belde ve köylerde ikamet eden 500 aileye bedelsiz kömür dağıtımı başladı.

500 AİLEYE 375 TON KÖMÜR DAĞITILACAK

20231114aw076341-3.jpg

Vakıf Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Lapseki Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından belirlenen ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen toplam 500 aileye, Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından 375 ton bedelsiz kömür yardımı yapılacak. Her bir aileye 750'şer kilogram kömür dağıtılacak olan yardımlar, görevliler tarafından vatandaşların evlerine teslim edilmeye başlandı.

Görevliler, evlerinde doğalgaz kullanmaya başlamış olan ailelere kömür yardımı yapılmadığını belirtti.

KÖMÜR DAĞITIMI 15 GÜN SONRA BİTİYOR

Yaklaşık 15 gün içinde tamamlanması planlanan kömür dağıtımı, ilçedeki ailelere kış aylarında daha sıcak ve konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN