Binlerce öğretmene kadro müjdesi! Seçimler öncesi büyük sürpriz... Erdoğan resmen duyurdu

Binlerce öğretmene kadro müjdesi! Seçimler öncesi büyük sürpriz... Erdoğan resmen duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atama bekleyen öğretmenlere büyük bir müjde verdi. Bu atama döneminde toplam 45 bin yeni öğretmen atamasının gerçekleşeceğini duyuran Erdoğan önceliğin deprem bölgesinde olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla uzun süredir atama bekleyen öğretmenlere bekledikleri güzel haberi verdi. Öğretmen atamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız." ifadelerinde kullandı.

erdoagan.jpg

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız.

Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun."

mahmut-ozer.jpg

MİLLİ EĞİTİM BAKANI DA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak konu hakkındaki detayları en kısa sürede açıklayacaklarını duyurdu.

45 bin yeni öğretmen atama kararının ülkeye, millete ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Özer, “Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

kemal-kilicdaroglu.jpg

KEMAL KILIÇDAROĞLU SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 17 Ocak'ta partisinin meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada “Atama bekleyen bir öğretmen Denizli’de sordu, ona söyledim, bir kere de burada söyleyeyim. Cumhuriyet’in 100'üncü yılında önce 100 bin öğretmen, arkasından köy okullarını açtıktan sonra 100 bin öğretmen daha atayacağız.” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN